Kiinteistöt

Innovatiivisia kiinteistöjä kaupungeille

Monet Pohjois-Euroopan pääkaupungit jatkavat kasvuaan ja kohtaavat kaupungistumisen haasteita. Keskitymme vastaamaan pitkän aikavälin rakenteellisiin haasteisiin ja muuttuvien kaupunkien tarpeisiin luomalla parempia, uudenlaisia, asiakaskeskeisiä kiinteistöratkaisuja.

Voidaksemme tukea kestävämpiä, terveellisempiä yhteisöjä, pohjaamme työmme asiakkaittemme, sidosryhmiemme ja yhteistyökumppaneidemme tarpeille ja toiveille. Uskomme, että lisäarvoa syntyy parhaiten positiivisten vaikutusten lisäämisellä ihmisille, ympäristön ja ilmaston tarpeet huomioiden.

MONIPUOLISIA KIINTEISTÖJÄ KAUPUNKEIHIN

Monet Pohjoismaiden ja Euroopan suurista kaupungeista jatkavat nopeaa kasvuaan ja kohtaavat samalla enenevissä määrin kasvuun liittyviä haasteita. Toimintamme keskiössä on luoda ratkaisuja, jotka vastaavat rakenteellisiin muutoksiin ja ovat toimivia asiakkaillemme.

Rakennamme kestävää ja hyvinvoivaa yhteiskuntaa yhdistämällä asiakkaiden tarpeet innovatiivisiin kiinteistöratkaisuihin, joita luomme yhteistyökumppaniemme kanssa. Tavoitteenamme jättää jälkemme yhteisöihin ja yhteiskuntaan samalla, kun jätämme mahdollisimman pienen jäljen ilmastoon.

Noli Studios

Joustavia elämisen ratkaisuja moderneille kaupunkilaisille

Altura

Hyvinvointia edistävät hoivakodit

INVELA

Joustavaa toimitilaa kaupunkien läheisyydessä

UMEUS

Opiskelija-asuntoja yhteiskäyttötilolla

Woods

Toimistoja, joissa sekä liiketoiminta että työntekijät voivat kukoistaa 

  • Kiinteistöistä ihmisiin

    ”Kiinteistöala on perinteisesti tarkastellut kiinteistöjä omaisuuslajina, mutta kiinteistöjä suunniteltaessa on otettava huomioon käyttäjien näkökulma. Tältä pohjalta olemme päätyneet valitsemaan asiakaskeskeisen lähestymistavan.”
    Rune Kock, Kiinteistöt CEO