Konseptit

Asiakas­keskeisiä ratkaisuja 

Kiinteistöt ovat maailman suurin omaisuusluokka. Samanaikaisesti kiinteistöala on yksi vähiten loppukäyttäjään huomiota kiinnittävistä toimialoista. Me Nrepillä olemme valinneet erilaisen lähestymistavan. Siinä missä muut näkevät omaisuuserän, me näemme tuotteen, ja missä muut näkevät vuokralaisen, me näemme sen loppukäyttäjän, meidän asiakkaamme.

Ratkaisujemme perustana ovat asiakaskeskeiset tuotteet, jotka ratkaisevat käyttäjän ongelman ja luovat hänelle lisäarvoa. Kaikki Nrepin innovaatiot ovat erilaisia, sillä ne on suunniteltu vastaamaan eri ongelmiin ja palvelemaan erilaisia tarpeita. Pyrimme kohtaamaan kunkin asiakaskunnan tarpeet. Kaikkien ratkaisujen ydin koostuu yhdistelmästä aitoa asiakasymmärrystä, selkeästä lisäarvoa tuottavasta konseptista sekä edelläkävijän näkökulmasta kestävään kehitykseen.

Voit tutustua tarkemmin ratkaisuihimme ja niiden tarjoamiin konsepteihin täällä:

Noli Studios

Joustavia elämisen ratkaisuja moderneille kaupunkilaisille

Altura

Hyvinvointia edistävät hoivakodit

INVELA

Joustavaa toimitilaa kaupunkien läheisyydessä

UMEUS

Opiskelija-asuntoja yhteiskäyttötilolla

Woods

Toimistoja, joissa sekä liiketoiminta että työntekijät voivat kukoistaa 

  • Kiinteistöistä ihmisiin

    ”Kiinteistöala on perinteisesti tarkastellut kiinteistöjä omaisuuslajina, mutta kiinteistöjä suunniteltaessa on otettava huomioon käyttäjien näkökulma. Tältä pohjalta olemme päätyneet valitsemaan asiakaskeskeisen lähestymistavan.”

    Rune Kock, Toimitusjohtaja