Konseptit

Asiakas­keskeisiä kiinteistö­ratkaisuja 

Kiinteistöt ovat maailman suurin omaisuusluokka. Samanaikaisesti kiinteistöala on yksi vähiten loppukäyttäjään huomiota kiinnittävistä toimialoista. Me NREP:llä olemme valinneet erilaisen lähestymistavan. Siinä missä muut näkevät omaisuuserän, me näemme tuotteen, ja missä muut näkevät vuokralaisen, me näemme sen loppukäyttäjän, meidän asiakkaamme.

Ratkaisujemme perustana ovat asiakaskeskeiset tuotteet, jotka ratkaisevat käyttäjän ongelman ja luovat hänelle lisäarvoa. Kaikki NREP:n innovaatiot ovat erilaisia, sillä ne on suunniteltu vastaamaan eri ongelmiin ja palvelemaan erilaisia tarpeita. Pyrimme kohtaamaan kunkin asiakaskunnan tarpeet. Kaikkien ratkaisujen ydin koostuu yhdistelmästä aitoa asiakasymmärrystä, selkeästä lisäarvoa tuottavasta konseptista sekä edelläkävijän näkökulmasta kestävään kehitykseen.

Voit tutustua tarkemmin ratkaisuihimme ja niiden tarjoamiin konsepteihin täällä:

Noli Studios

Joustavia elämisen ratkaisuja moderneille kaupunkilaisille

Juli Living

Nykyaikaiseen elämään sopivia koteja 

Woods

Toimistoja, joissa sekä liiketoiminta että työntekijät voivat kukoistaa 

Agorahaverne

Kestävää yhteisöasumista senioreille

Stadsdelscentrum

Paikallista päivittäistavarakauppaa

INVELA

Joustavaa toimitilaa kaupunkien läheisyydessä

  • Kiinteistöistä ihmisiin

    ”Kiinteistöala on perinteisesti tarkastellut kiinteistöjä omaisuuslajina, mutta kiinteistöjä suunniteltaessa on otettava huomioon käyttäjien näkökulma. Tältä pohjalta olemme päätyneet valitsemaan asiakaskeskeisen lähestymistavan.”
    Claus Mathisen, Toimitusjohtaja