UMEUS

Vastaus opiskeli­joiden tarpeisiin

Pohjoismaisissa pääkaupungeissa ja yliopistokaupungeissa on huutava pula opiskelija-asunnoista. Olemassa olevat asunnot ovat monesti vanhanaikaisia, eivätkä uudet rakennushankkeet riitä vastaamaan nykyopiskelijoiden asumista koskeviin tarpeisiin.

UMEUS tarjoaa tutkittuun käyttäjätietoon pohjautuvia opiskelija-asuntoja. Opiskelija-asuntoihin kuuluu yksilöllisesti suunnitellut, kompaktit huoneistot ja runsaasti yhteiskäytössä olevaa tilaa.

Uuden sukupolven opiskelija-asunnot

Tavoitteemme on tehdä UMEUS-asumisesta opiskelijoiden ensisijainen valinta Pohjoismaissa tarjoamalla ylivertainen opiskelija-asumisen elämys. UMEUS-konsepti pohjautuu tutkimukseen ja dataan opiskelijoiden mieltymyksistä. Se on kehitetty yhteistyössä tunnetun tanskalaisen arkkitehtitoimisto Henning Larsenin sekä muiden asiantuntijakumppanien kanssa. Rakennukset koostuvat yksilöllisesti suunnitelluista ja kalustetuista huoneista sekä houkuttelevista yhteisistä tiloista, joihin kuuluu kuntosali, opiskelualueita, kahvila, pesula ja paljon muuta.

UMEUS-hankkeen tavoitteena on mahdollistaa aktiivinen ja sosiaalinen asumiskokemus sekä tarjota parempi palvelu- ja mukavuustaso lähellä kaupunkikeskustaa.