Johto

johtoryhmä

Claus Mathisen, CEO

Claus Mathisen on NREP:n toimitusjohtaja ja osakas. Mathisen on toiminut NREP:n toimitusjohtajana vuodesta 2018 siirryttyään tehtävään aiemmasta roolistaan Pelican Self Storagen toimitusjohtajana. Ennen NREP:iä, Mathisen työskenteli Boston Consulting Groupissa, jossa hän toimi pääomasijoittamiseen keskittyneenä neuvonantajana lukuisissa transaktioissa Pohjoismaissa. Mathisen on työskennellyt myös kasvustrategioiden ja Operational Excellencen (OE) parissa suurille infra-alan asiakkaille lentokenttäpalveluiden, energiasektorin, televiestinnän ja postipalveluiden aloilla. Uransa alussa Mathisen on työskennellyt lisäksi JPMorganin M&A-puolella Lontoossa. Mathisen on valmistunut kauppatieteiden maisteriksi (M.Sc. in Economics) Kööpenhaminan CBS:stä (Copenhagen Business School)

claus.mathisen@nrep.com

Jani Nokkanen, CIO

Jani Nokkanen on NREP:n sijoitusjohtaja  ja osakas. Nokkanen on myös NREP:n investointikomitean puheenjohtaja ja toimii rahastonhoitajana rahastoissa NREP Nordic Strategies Funds I, II ja III. Lisäksi Nokkanen osallistuu aktiivisesti Suomen sijoitustoimintaan. Ennen NREP:iä, Nokkanen toimi projektijohtajana Boston Consulting Groupissa, jossa hän keräsi kokemusta strategiatyöstä, yritysrahoituksesta ja liiketoiminnasta ja työskenteli sekä Helsingin että New Yorkin toimistoissa. Nokkanen työskenteli myös lukuisten M&A-projektien parissa JP Capitalissa, Nordic Advisor Groupissa ja Morgan Stanleylla.  Nokkanen on valmistunut Helsingin kauppakorkeakoulun rahoituslinjalta kauppatieteiden maisteriksi (M.Sc. in Economics, Finance).

jani.nokkanen@nrep.com

HENRIK SKAK BENDER, COO

Henrik Skak Bender on NREP:n operatiivinen johtaja ja osakas. Ennen NREP:iä Bender työskenteli WS Audiologyssa (yksi maailman johtavista kuulolaitteiden valmistajista). Siellä hän toimi konsernin talousjohtajana ja integraatiojohtajana maaliskuusta 2019, jolloin WS Audiology syntyi saksalaisen Sivantoksen ja tanskalaisen Widexin yritysfuusion myötä. Ennen aloittamistaan Widexin konsernin talousjohtajana vuonna 2013 Henrik työskenteli McKinsey & Companylla.Uransa alussa Bender työskenteli seitsemän vuotta A.P. Moller – Maerskilla toimien viimeisimpänä koko A.P. Moller – Maersk -konsernissa strategiayksikön johtajana. Bender on suorittanut maisterintutkinnon (M.Sc. in Applied Economics and Finance) Kööpenhaminan CBS:ssä (Copenhagen Business School) sekä valmistunut matemaattisten tieteiden kandidaatiksi Kööpenhaminan yliopistosta.

henrik.bender@nrep.com

STEFAN WALLANDER, CBO

Stefan Wallander on NREP:n kaupallinen johtaja ja osakas. Lisäksi Wallander johtaa NREP:n Ruotsin toimistoa ja toimii yhtiön investointikomitean jäsenenä. Ennen NREP:iä hän työskenteli neljän vuoden ajan pohjoismaisessa Modern Times Group (MTG) -mediakonsernissa M&A-ja liiketoiminnan kehitysyksikössä, jossa hän johti yhtiön M&A-vetoista muutosta perinteisestä mediasta kohti digitaalista viihdettä ja sisältöjä. Ennen MTG:tä, Wallander työskenteli kansainvälisessä investointipankkimaailmassa 12 vuoden ajan. Tästä ajasta kahdeksan vuoden ajan hän työskenteli Lontoossa Credit Suissessa, ABN AMRO:lla ja RBS:ssä.Wallander on suorittanut maisterintutkinnon (M.Sc. in Finance) Tukholman kauppakorkeakoulussa (Stockholm School of Economics) ja Michiganin Ross School of Business -kauppakorkeakoulussa.

stefan.wallander@nrep.com

 

Hallitus

Mikkel Bülow-Lehnsby

HALLITUKSEN PUHEENJOHTAJA

Mikkel Bülow-Lehnsby on NREP:n hallituksen puheenjohtaja, osakas ja yksi yhtiön perustajista. Bülow-Lehnsby toimi NREP:n toimitusjohtajana yhtiön ensimmäisten 13 vuoden ajan, ja hänellä on ollut merkittävä rooli NREP:n sijoitusstrategian ja yrityskulttuurin luomisessa. NREP:n perustana on vahva näkemys siitä, että ongelmien ratkaisu ja paremman maailman kehittäminen ovat pitkällä aikavälillä osa menestyvää liiketoimintamallia. Bülow-Lehnsby keskittyy tällä hetkellä NREP:n hallitustyöskentelyyn, ja on lisäksi NREP:n uuden teknologiaan ja vastuullisiin sijoituksiin keskittyvän 2150-rahaston investointikomitean puheenjohtaja. Ennen NREP:n perustamista, Bülow-Lehnsby työskenteli M&A:n, liiketoimintakehittämisen, yritysstrategian ja yrittäjätoimintojen parissa Egmont Groupissa, Goldman Sachsilla ja useissa start-up-yrityksissä Lontoossa, Kööpenhaminassa, Chilessä ja Bostonissa. Bülow-Lehnsby valmistui kunniamaininnoin kansainvälisen liiketoiminnan kauppatieteiden kandidaatiksi (valedictorian, B.Sc. in International Business) Kööpenhaminan CBS:stä (Copenhagen Business School). Lisäksi Bülow-Lehnsby on suorittanut MBA-tutkinnon Harvard Business Schoolissa.

Lisäksi Bülow-Lehnsby toimii hallituksen jäsenenä globaalissa kestävän kehityksen tavoitteiden (SDG) mukaisessa UN Live -hankkeessa, rakennusten kierrättämisen (upcycling) edelläkävijäyrityksessä Lendager Groupissa ja lasten aseman parantamiseen keskittyvän Human Practice Foundation -järjestössä. Bülow-Lehnsby sijoittaa ja tukee intohimoisesti useita start-up-yrityksiä, jotka jakavat hänen tavoitteensa muuttaa maailmaa parempaan suuntaan ratkaisemalla ongelmia.

mikkel.lehnsby@nrep.com

Rasmus NørgAard

hallituksen jäsen

Rasmus Nørgaard on NREP:n hallituksen jäsen, osakas ja yksi yhtiön perustajista. Nørgaard toimi NREP:n sijoitusjohtajana (CIO) yhdessä Rickard S. Dahlbergin kanssa yli vuosikymmenen ajan, ja hänellä on erittäin laajaa kokemusta kiinteistösijoittamisen kaikilta osa-alueilta hankintaan, rahoittamiseen, riskiarviointiin, due diligenceen ja toimeenpanoon liittyvistä prosesseista. Hän on myös osallistunut aktiivisesti kiinteistöportfolion omaisuudenhoitoon. Tällä hetkellä Nørgaard keskittyy NREP:ssä hallitustyöskentelyyn, mutta tutkii samalla mahdollisuuksia, joilla pääomasijoittamisella voidaan kasvattaa kohtuuhintaisen asumisen tarjontaa kaupungeissa. Ennen NREP:n perustamista Nørgaard toimi Nordea Asset Management & Lifessa kansainväliset kiinteistöt -yksikön johtajana (Head of International Real Estate) ja vastasi rahastoyhtiöiden hankinnasta, riskienarvioinnista ja yhteensä 300 milj. euron rahastositoumuksista. Ennen Nordeaa Nørgaard työskenteli konsulttina McKinsey & Companylla, jossa hän osallistui useisiin strategia-, liiketoimintakehitys- ja M&A-prosesseihin. Uransa alussa Nørgaard työskenteli Unibank Marketsilla ja neuvoi asiakkaita korkosuojausstrategioissa. Nørgaard on suorittanut maisterintutkinnon (M.Sc. in Economics & Finance) Kööpenhaminan ja Washingtonin yliopistoissa.

rasmus.norgaard@nrep.com

Rickard S. Dahlberg

hallituksen jäsen

Rickard S. Dahlberg on NREP:n hallituksen jäsen, osakas ja yksi yhtiön perustajista. Lisäksi Dahlberg on NREP:n logistiikkasegmentin vastuuosakas, ja on ollut merkittävässä roolissa kehittämässä yhtiön logistiikkastrategiaa vuodesta 2005 lähtien. Yli vuosikymmenen ajan Dahlberg johti NREP:n Ruotsin toimistoa, oli yhtiön investointikomiteassa ja toimi NREP:n sijoitusjohtajana (CIO) yhdessä Rasmus Nørgaardin kanssa. Lisäksi Dahlberg on ollut aktiivisesti mukana kiinteistöportfolion omaisuudenhoidossa ja rahoituksen järjestämisessä. Ennen NREP:n perustamista, Dahlberg toimi GE Capital Real Estaten transaktiopäällikkönä Ruotsissa, jossa hän vastasi pohjoismaisista uusista sijoituksista sekä JV- ja lainaportfoliosta. Lisäksi exit-strategiat ja kohteiden myynti olivat hänen vastuullaan. Tätä ennen hän työskenteli projektipäällikkönä DTZ:n Capital Markets -tiimissä Ruotsissa. Dahlberg on valmistunut rakennustekniikan kandidaatiksi (B.Sc. In Construction Engineering) Tukholman Kuninkaallisesta teknillisestä korkeakoulusta ja suorittanut maisterintutkinnon (M.Sc. in Property Investment & Finance) Lontoon Cass Business Schoolissa.

rickard.dahlberg@nrep.com

Celia francis

hallituksen jäsen

Celia Francis on kokenut, arvopohjaiseen johtamiseen uskova teknologia-alan toimitusjohtaja. Viimeksi Celia työskenteli toimitusjohtajana innovatiivisessa digitaalisessa markkinapaikkassa Rated Peoplessa, joka välittää Isossa-Britanniassa vuosittain yli 3 miljardin euron edestä koteja yhdistämällä yli miljoona kodinomistajaa ja yli 50 000 paikallista pienyrittäjää. Ennen tätä Celia johti yli 70 miljoonan käyttäjän peli- ja yhteisöpalveluja tarjoavaa WeeWorldia sekä kehitti T-Mobilen 20 miljardin euron arvoisen liiketoiminnan kasvua Euroopassa. Lisäksi hän on työskennellyt maailman johtavassa innovaatioihin keskittyvässä konsulttiyrityksessä IDEOssa useiden erilaisten kuluttajatuotteisiin ja palveluihin keskittyvien yritysten kanssa.

Celia toimii Senior Digital Leadership -ryhmän puheenjohtajana Lontoossa sijaitsevassa H2:ssa, joka on kansainvälinen teknologia-alaan keskittyvä johtajaverkosto. Hän on perustanut naisille suunnatun teknologia- ja mediajohtajaryhmän WITSendin ja maailmanlaajuisen metsitysprojektien johtajaryhmän, The Art of Forestsin. Celia neuvoo erilaisia yrityksiä, jotka keskittyvät kestäviin koteihin ja luonnollisiin ratkaisuihin hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi.

Morten Beck Jørgensen

hallituksen jäsen

Jørgensen aloitti Novo Capital Investorsin sijoitusasioiden johtajana maaliskuussa 2005, ja on toiminut tiimin vastuullisena osakkaana (Managing Partner) vuodesta 2016 lähtien. Jørgensenin aikana hallittavana oleva varallisuus on kasvanut 30 miljardista Tanskan kruunusta 75 miljardiin kruunuun, ja lisäksi tiimi on kasvanut kolmesta kahdeksaan sijoitusalan ammattilaiseen. Sijoitusten painopiste on laajentunut ensisijaisesti listatuista kohteista myös pääomasijoituksiin ja kiinteistöihin. Jørgensen on suorittanut maisterintutkinnon (MSc in Finance and Accounting) Aarhusin yliopistossa Tanskassa sekä EMBA-tutkinnon IMD:ssä, Sveitsissä. Ennen Novo Holdingsia Jørgensen työskenteli Novo Nordiskilla ja Nordea Marketsissa.