Johto

Executive Leadership Council

CLAUS MATHISEN, CEO

claus.mathisen@nrep.com

Jens Stender, DEPUTY CEO

jens.stender@nrep.com

HENRIK SKAK BENDER, COO

henrik.bender@nrep.com

Colin Throssell, CFO

colin.throssell@nrep.com

Didde Maria Trachsel Kristensen,
Head of IR

didde.kristensen@nrep.com

Rune Kock, CEO REAL ESTATE

rune.kock@nrep.com

JANI NOKKANEN, CIO real estate

jani.nokkanen@nrep.com

STEFAN WALLANDER,

HEAD OF URBAN TRANSITION

stefan.wallander@nrep.com

EMANUELE BENA, HEAD OF CREDIT

emanuele.bena@nrep.com

HALLITUS

MIKKEL BÜLOW-LEHNSBY

HALLITUKSEN PUHEENJOHTAJA

Mikkel Bülow-Lehnsby on NREPin hallituksen puheenjohtaja, osakas ja yksi yhtiön perustajista. Mikkel toimi NREPin toimitusjohtajana yhtiön ensimmäisten 13 vuoden ajan, ja hänellä on ollut merkittävä rooli NREPin sijoitusstrategian ja yrityskulttuurin luomisessa. NREPin perustana on vahva näkemys siitä, että ongelmien ratkaisu ja paremman maailman kehittäminen ovat pitkällä aikavälillä osa menestyvää liiketoimintamallia. Mikkel keskittyy tällä hetkellä NREPin hallitustyöskentelyyn, ja on lisäksi NREPin uuden teknologiaan ja vastuullisiin sijoituksiin keskittyvän 2150-rahaston investointikomitean puheenjohtaja. Ennen NREPin perustamista, Mikkel työskenteli M&A:n, liiketoimintakehittämisen, yritysstrategian ja yrittäjätoimintojen parissa Egmont Groupissa, Goldman Sachsilla ja useissa start-up-yrityksissä Lontoossa, Kööpenhaminassa, Chilessä ja Bostonissa. Mikkel valmistui kunniamaininnoin kansainvälisen liiketoiminnan kauppatieteiden kandidaatiksi (valedictorian, B.Sc. in International Business) Kööpenhaminan CBS:stä (Copenhagen Business School). Lisäksi Mikkel on suorittanut MBA-tutkinnon Harvard Business Schoolissa.

Lisäksi Mikkel toimii hallituksen jäsenenä globaalissa kestävän kehityksen tavoitteiden (SDG) mukaisessa UN Live -hankkeessa, rakennusten kierrättämisen (upcycling) edelläkävijäyrityksessä Lendager Groupissa ja lasten aseman parantamiseen keskittyvän Human Practice Foundation -järjestössä. Mikkel sijoittaa ja tukee intohimoisesti useita start-up-yrityksiä, jotka jakavat hänen tavoitteensa muuttaa maailmaa parempaan suuntaan ratkaisemalla ongelmia.

mikkel.lehnsby@nrep.com

RASMUS NØRGAARD

HALLITUKSEN JÄSEN

Rasmus Nørgaard on NREPin hallituksen jäsen, osakas ja yksi yhtiön perustajista. Rasmus toimi NREPin sijoitusjohtajana (CIO) yhdessä Rickard S. Dahlbergin kanssa yli vuosikymmenen ajan, ja hänellä on erittäin laajaa kokemusta kiinteistösijoittamisen kaikilta osa-alueilta hankintaan, rahoittamiseen, riskiarviointiin, due diligenceen ja toimeenpanoon liittyvistä prosesseista. Hän on myös osallistunut aktiivisesti kiinteistöportfolion omaisuudenhoitoon. Tällä hetkellä Rasmus keskittyy NREPissä hallitustyöskentelyyn, mutta tutkii samalla mahdollisuuksia, joilla pääomasijoittamisella voidaan kasvattaa kohtuuhintaisen asumisen tarjontaa kaupungeissa. Ennen NREPin perustamista Rasmus toimi Nordea Asset Management & Lifessa kansainväliset kiinteistöt -yksikön johtajana (Head of International Real Estate) ja vastasi rahastoyhtiöiden hankinnasta, riskienarvioinnista ja yhteensä 300 milj. euron rahastositoumuksista. Ennen Nordeaa Rasmus työskenteli konsulttina McKinsey & Companylla, jossa hän osallistui useisiin strategia-, liiketoimintakehitys- ja M&A-prosesseihin. Uransa alussa Rasmus työskenteli Unibank Marketsilla ja neuvoi asiakkaita korkosuojausstrategioissa. Rasmus on suorittanut maisterintutkinnon (M.Sc. in Economics & Finance) Kööpenhaminan ja Washingtonin yliopistoissa.

rasmus.norgaard@nrep.com

RICKARD S. DAHLBERG

HALLITUKSEN JÄSEN

Rickard S. Dahlberg on NREPin hallituksen jäsen, osakas ja yksi yhtiön perustajista. Lisäksi Rickard on NREPin logistiikkasegmentin vastuuosakas, ja on ollut merkittävässä roolissa kehittämässä yhtiön logistiikkastrategiaa vuodesta 2005 lähtien. Yli vuosikymmenen ajan Rickard johti NREPin Ruotsin toimistoa, oli yhtiön investointikomiteassa ja toimi NREPin sijoitusjohtajana (CIO) yhdessä Rasmus Nørgaardin kanssa. Lisäksi Rickard on ollut aktiivisesti mukana kiinteistöportfolion omaisuudenhoidossa ja rahoituksen järjestämisessä. Ennen NREPin perustamista, Rickard toimi GE Capital Real Estaten transaktiopäällikkönä Ruotsissa, jossa hän vastasi pohjoismaisista uusista sijoituksista sekä JV- ja lainaportfoliosta. Lisäksi exit-strategiat ja kohteiden myynti olivat hänen vastuullaan. Tätä ennen hän työskenteli projektipäällikkönä DTZ:n Capital Markets -tiimissä Ruotsissa. Rickard on valmistunut rakennustekniikan kandidaatiksi (B.Sc. In Construction Engineering) Tukholman Kuninkaallisesta teknillisestä korkeakoulusta ja suorittanut maisterintutkinnon (M.Sc. in Property Investment & Finance) Lontoon Cass Business Schoolissa.

rickard.dahlberg@nrep.com

CELIA FRANCIS

HALLITUKSEN JÄSEN

Celia Francis on kokenut, arvopohjaiseen johtamiseen uskova teknologia-alan toimitusjohtaja. Viimeksi Celia työskenteli toimitusjohtajana innovatiivisessa digitaalisessa markkinapaikkassa Rated Peoplessa, joka välittää Isossa-Britanniassa vuosittain yli 3 miljardin euron edestä koteja yhdistämällä yli miljoona kodinomistajaa ja yli 50 000 paikallista pienyrittäjää. Ennen tätä Celia johti yli 70 miljoonan käyttäjän peli- ja yhteisöpalveluja tarjoavaa WeeWorldia sekä kehitti T-Mobilen 20 miljardin euron arvoisen liiketoiminnan kasvua Euroopassa. Lisäksi hän on työskennellyt maailman johtavassa innovaatioihin keskittyvässä konsulttiyrityksessä IDEOssa useiden erilaisten kuluttajatuotteisiin ja palveluihin keskittyvien yritysten kanssa.

Celia toimii Senior Digital Leadership -ryhmän puheenjohtajana Lontoossa sijaitsevassa H2:ssa, joka on kansainvälinen teknologia-alaan keskittyvä johtajaverkosto. Hän on perustanut naisille suunnatun teknologia- ja mediajohtajaryhmän WITSendin ja maailmanlaajuisen metsitysprojektien johtajaryhmän, The Art of Forestsin. Celia neuvoo erilaisia yrityksiä, jotka keskittyvät kestäviin koteihin ja luonnollisiin ratkaisuihin hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi.

MORTEN BECK JØRGENSEN

HALLITUKSEN JÄSEN

Morten Beck Jørgensen aloitti Novo Capital Investorsin sijoitusasioiden johtajana maaliskuussa 2005, ja on toiminut tiimin vastuullisena osakkaana (Managing Partner) vuodesta 2016 lähtien. Mortenin aikana hallittavana oleva varallisuus on kasvanut 30 miljardista Tanskan kruunusta 75 miljardiin kruunuun, ja lisäksi tiimi on kasvanut kolmesta kahdeksaan sijoitusalan ammattilaiseen. Sijoitusten painopiste on laajentunut ensisijaisesti listatuista kohteista myös pääomasijoituksiin ja kiinteistöihin. Morten on suorittanut maisterintutkinnon (MSc in Finance and Accounting) Aarhusin yliopistossa Tanskassa sekä EMBA-tutkinnon IMD:ssä, Sveitsissä. Ennen Novo Holdingsia Morten työskenteli Novo Nordiskilla ja Nordea Marketsissa.

OsaKKAAT

ALFRED EKLÖF

NREPiläinen vuodesta 2014
Alfred Eklöf on NREPin osakas ja Nordic Income+ Fund:n rahastonhoitaja. Liityttyään NREPille vuonna 2014, Alfred on johtanut Logicentersin Nordic Strategy & Transactions -tiimiä ja toteuttanut lukuisia kiinteistökauppoja Ruotsissa useilla NREPin ydinsegmenteillä, kuten logistiikassa ja asumisessa. Alfredilla on ollut keskeinen rooli Logicenters-liiketoimintamallin luomisessa, investointistrategioiden muokkaamisessa ja yrityksen aseman merkittävässä vahvistamisessa Pohjoismaiden johtavana logistiikkakehittäjänä ja -sijoitusjohtajana. Lisäksi hänellä on ollut johtava rooli NREPin Core-/Core+ -sijoitusvaltuuksien laatimisessa ja hallinnoinnissa vuodesta 2015 lähtien, ja hän on tällä hetkellä NREP Income+ -rahaston rahastonhoitaja.

Ennen NREPille liittymistä Alfred työskenteli projektipäällikkönä McKinsey & Company:llä, Tukholmassa. Siellä hän työskenteli laaja-alaisesti eurooppalaisten asiakkaiden strategisena neuvonantajana mm. pääomasijoittamisen-, autoteollisuuden- ja teknologian aloilla.
Alfred on valmistunut tuotantotalouden maisteriksi Chalmersin teknillisestä yliopistosta (M.Sc. in Industrial Engineering & Management from Chalmers University of Technology). Hänellä on myös liiketalouden- ja kauppatieteiden yhteinen maisterintutkinto Göteborgin yliopistosta (dual M.Sc. degrees in Business Administration and Economics from the University of Gothenburg)

alfred.eklof@nrep.com

CLAUS MATHISEN

NREPläinen vuodesta 2008 alkaen
Claus Mathisen on NREPin toimitusjohtaja ja osakas. Claus on toiminut NREPin toimitusjohtajana vuodesta 2018 siirryttyään tehtävään aiemmasta roolistaan Pelican Self Storagen toimitusjohtajana. Ennen NREPiä, Claus työskenteli Boston Consulting Groupissa, jossa hän toimi pääomasijoittamiseen keskittyneenä neuvonantajana lukuisissa transaktioissa Pohjoismaissa. Claus on työskennellyt myös kasvustrategioiden ja Operational Excellencen (OE) parissa suurille infra-alan asiakkaille lentokenttäpalveluiden, energiasektorin, televiestinnän ja postipalveluiden aloilla. Uransa alussa Claus on työskennellyt lisäksi JPMorganin M&A-puolella Lontoossa. Claus on valmistunut kauppatieteiden maisteriksi (M.Sc. in Economics) Kööpenhaminan CBS:stä (Copenhagen Business School)

claus.mathisen@nrep.com

COLIN THROSSELL

NREPläinen vuodesta 2022 alkaen
Colin Throssel on NREPin CFO ja osakas, Colin työskentelee NREPin Lontoon toimistossa. Ennen siirtymistään NREPille hän toimi kiinteistöliiketoiminnan johtajana Nuveenissa, jossa hän vastasi sijoitusstrategian laatimisesta ja johtamisesta koko kaikilla toimialueilla, hallinnoi 30 miljardin euron omaisuutta ja yli  johti 200 hengen tiimiä. Aiempiin tehtäviin kuuluu globaali talousjohtajan rooli sekä Nuveen Real Estatessa että TIAA Henderson Real Estatessa. Lisäksi on toiminut uransa aikana  erilaisissa kiinteistöpankki-, laina- ja strukturoiduissa rahoitustehtävissä Europhypossa, Erste Bankissa ja Lehman Brothersissa. Colin on laillistettu tilintarkastaja  ja on Englannin ja Walesin tilintarkastajien instituutin jäsen ja hänellä on kandidaatin tutkinto englannista ja filosofiasta Bristolin yliopistosta.

DIDDE MARIA TRACHSEL KRISTENSEN

NREPläinen vuodesta 2015 alkaen
Didde Maria Trachsel Kristensen on NREPin osakas ja sijoittajasuhteiden johtaja. Liityttyään NREPille Didde on keskittynyt sijoittajasuhteisiin, rahastojen keräämiseen sekä uusien liiketoiminnan alueiden kehittämiseen. Ennen NREPille liittymistä Didde työskenteli viiden vuoden ajan M&A transaktioiden johtajana DONG Energy:llä (Tanskalainen energia-alan yritys), jossa hän vastasi kansainvälisten rahoituslaitosten ja institutionaalisten sijoittajien kumppanuuksista tuulivoimapuistohankkeissa. Hän on myös työskennellyt kiinteistölainojen parissa Nykredit:illä.
Didde on valmistunut kauppatieteiden- ja liikejohdon maisteriksi Aarhus:in yliopistosta, Tanskasta (M.Sc. in Economics and Business Management from Aarhus University, Denmark).

didde.kristensen@nrep.com

 

Emanuele Bena

NREPläinen vuodesta 2020 alkaen
Emanuele Bena on lontoolainen osakas ja luottoliiketoiminnan ja pääomamarkkinoiden johtaja. Ennen siirtymistään NREPiin Emanuele toimi toimitusjohtajana EMEA Real Estate Investment Bankingissa J.P. Morganissa. J.P. Morganissa hän vastasi asiakkaiden kiinteistörahastoista sekä asuntoihin, liike- ja hoivakiinteistöihin keskittyneistä yrityksistä ja institutionaalisista sijoittajista. Uransa aikana Emanuele on toiminut neuvonantajana ja toteuttanut transaktioita, joiden yhteenlaskettuarvo on yli 65 miljardia euroa kaikilla kiintestömarkkinasegmenteissä ja maantieteellisillä alueilla. Hän valmistunut kansainvälisestä kaupasta Bocconin yliopistosta Milanosta (International Finance graduate from Bocconi University in Milan).

emanuele.bena@nrep.com

Gustaf Lilliehöök

NREPläinen vuodesta 2012 alkaen
Gustaf Lilliehöök keskittyy ensisijaisesti NREPin ESG tavoitteiden tukemiseen ja NREPin strategisten kumppanuuksien laajentamiseen. Ennen NREPiä hän vietti seitsemän vuotta International Finance Corporationissa (IFC), joka on Maailmanpankin yksityisen sektorin investointiosasto, viimeisinpänä IFC:n kaivosalan investointitoiminnan johtajana Itä-Euroopassa, Keski-Aasiassa, Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa. Ennen IFC:ta hän työskenteli konsulttina Oliver Wymanille Singaporessa, jossa hän konsultoi liiketoimintastrategioista ja riskienhallinnasta Itä-Aasian alueen rahoituspalvelulaitoksille. Gustafilla on myös aiempaa kokemusta liikkeenjohdon konsultoinnista Venäjältä ja investointipankista Kiinassa. Hänellä on B.Sc taloustieteessä Wharton Schoolista (USA), kandi Mandariinikiinasta ja kansainvälisten opinnoista (a B.A. in Mandarin and International Studies from the University of Pennsylvania) ja valtiotieteiden maisterintutkinto Uppsalan yliopistosta, Ruotsista (M.A. in Development Studies from the University of Uppsala, Sweden).

gustaf.lilliehook@nrep.com

HENRIK SKAK BENDER

NREPläinen vuodesta 2020 alkaen
Henrik Skak Bender on NREPin operatiivinen johtaja ja osakas. Ennen NREPiä Henrik työskenteli WS Audiologyssa (yksi maailman johtavista kuulolaitteiden valmistajista). Siellä hän toimi konsernin talousjohtajana ja integraatiojohtajana maaliskuusta 2019, jolloin WS Audiology syntyi saksalaisen Sivantoksen ja tanskalaisen Widexin yritysfuusion myötä. Ennen aloittamistaan Widexin konsernin talousjohtajana vuonna 2013 Henrik työskenteli McKinsey & Companylla. Uransa alussa Henrik työskenteli seitsemän vuotta A.P. Moller – Maerskilla toimien viimeisimpänä koko A.P. Moller – Maersk -konsernissa strategiayksikön johtajana. Henrik on suorittanut maisterintutkinnon (M.Sc. in Applied Economics and Finance) Kööpenhaminan CBS:ssä (Copenhagen Business School) sekä valmistunut matemaattisten tieteiden kandidaatiksi Kööpenhaminan yliopistosta.

henrik.bender@nrep.com

JANI NOKKANEN

NREPläinen vuodesta 2008 alkaen
Jani Nokkanen on NREPin sijoituskomitean puheenjohtaja ja osakas,  hän toimii rahastonhoitajana rahastoissa NREP Nordic Strategies Funds I, II ja III. Lisäksi Jani osallistuu aktiivisesti Suomen sijoitustoimintaan. Ennen NREPiä, Jani toimi projektijohtajana Boston Consulting Groupissa, jossa hän keräsi kokemusta strategiatyöstä, yritysrahoituksesta ja liiketoiminnasta ja työskenteli sekä Helsingin että New Yorkin toimistoissa. Jani työskenteli myös lukuisten M&A-projektien parissa JP Capitalissa, Nordic Advisor Groupissa ja Morgan Stanleylla. Jani on valmistunut Helsingin kauppakorkeakoulun rahoituslinjalta kauppatieteiden maisteriksi (M.Sc. in Economics, Finance).

jani.nokkanen@nrep.com

Jens Petter Hagen

NREPläinen vuodesta 2015 alkaen
Jens Petter Hagen johtaa NREPin Oslon toimistoa. Hän on investointikomitean jäsen ja NSF IV:n ja NSF V:n rahastonhoitaja. Lisäksi hän johtaa Deals & Incubation-liikentoimintalinjaa, joka keskittyy uusien sijoitusstrategioiden kehittämiseen ja uudenlaisten investointien tekemiseen. Ennen siirtymistään NREPille Jens vietti lähes yhdeksän vuotta kansainvälisessä pääomasijoitusyhtiö Advent Internationalissa Lontoossa, jossa hän koordinoi viimeisen viiden aikana Adventin toimintaa Pohjoismaissa. Lisäksi hän tuo kokemusta investointipankeista New Yorkissa ja Lontoossa. Hänellä on kauppatieteiden kandidaatin tutkinto McIntire School of Commercesta Virginian yliopistosta ja hän on suorittanut kaksi vuotta oikeustieteen opintoja Oslon yliopistossa.

jens.petter.hagen@nrep.com

JENS STENDER

NREPiläinen vuodesta 2022
Dr. Jens Stender on NREPin osakas ja vara-toimitusjohtaja. Ennen NREPiä Jens toimi 14 vuoden ajan Egon Zehnderillä teknologian ja viestinnän käytäntöjen globaalina johtajana (Global Co-Head of Technology and Communications Practice). Hänen monen vuoden kokemuksen ansiosta, Jens on ollut digitaalisin ja teknologisiin ratkaisuihin keskittyvien yritysten luotettu neuvonantaja, sekä tukenut pääomamarkkinoilla toimivia infrastruktuurirahastoja merkittävissä johtamiseen liittyvissä ratkaisuissa. Jens keskittyi pääasiassa johtotason rekrytointeihin sekä johtoryhmien ja organisaatioiden toiminnan kehittämiseen. Aiemmin hän toimi toimitusjohtajan sekä perustajajäsenenä MFD Mobiles Fernsehen Deutschlandissa. Hän toimi myös Head of M&A Debitel AG:ssa sekä M&A juristina Linklatersin Iso-Britannian ja Saksan toimistoissa. Jensillä on tohtorin tutkinto oikeustieteistä sekä MBA London Business Schoolista.

jens.stender@nrep.com

MIKKEL BÜLOW-LEHNSBY

NREPläinen vuodesta 2005 alkaen
Mikkel Bülow-Lehnsby on NREPin hallituksen puheenjohtaja, osakas ja yksi yhtiön perustajista. Mikkel toimi NREPin toimitusjohtajana yhtiön ensimmäisten 13 vuoden ajan, ja hänellä on ollut merkittävä rooli NREPin sijoitusstrategian ja yrityskulttuurin luomisessa. NREPin perustana on vahva näkemys siitä, että ongelmien ratkaisu ja paremman maailman kehittäminen ovat pitkällä aikavälillä osa menestyvää liiketoimintamallia. Mikkel keskittyy tällä hetkellä NREPin hallitustyöskentelyyn, ja on lisäksi NREPin uuden teknologiaan ja vastuullisiin sijoituksiin keskittyvän 2150-rahaston investointikomitean puheenjohtaja. Ennen NREPin perustamista, Mikkel työskenteli M&A:n, liiketoimintakehittämisen, yritysstrategian ja yrittäjätoimintojen parissa Egmont Groupissa, Goldman Sachsilla ja useissa start-up-yrityksissä Lontoossa, Kööpenhaminassa, Chilessä ja Bostonissa. Mikkel valmistui kunniamaininnoin kansainvälisen liiketoiminnan kauppatieteiden kandidaatiksi (valedictorian, B.Sc. in International Business) Kööpenhaminan CBS:stä (Copenhagen Business School). Lisäksi Mikkel on suorittanut MBA-tutkinnon Harvard Business Schoolissa.

Lisäksi Mikkel toimii hallituksen jäsenenä globaalissa kestävän kehityksen tavoitteiden (SDG) mukaisessa UN Live -hankkeessa, rakennusten kierrättämisen (upcycling) edelläkävijäyrityksessä Lendager Groupissa ja lasten aseman parantamiseen keskittyvän Human Practice Foundation -järjestössä. Mikkel sijoittaa ja tukee intohimoisesti useita start-up-yrityksiä, jotka jakavat hänen tavoitteensa muuttaa maailmaa parempaan suuntaan ratkaisemalla ongelmia.

mikkel.lehnsby@nrep.com

Petri Valkama

NREPläinen vuodesta 2014 alkaen
Petri Valkama johtaa NREPin Living-segmentin sijoituksia. Liityttyään NREPille Petri on toteuttanut investointeja logistiikassa, asuntosegmentissä sekä vastannut myös kehityskohteista. Viimeisimpänä Petri on vastannut NREPin Serviced Living-strategiasta ja Noli Studios konseptin kehittämisestä ja lopulta ensimmäisten liiketoimien toteuttamisesta. Ennen NREPille siirtymistä Petri vietti viisi vuotta McKinsey & Companyssa, jossa hän oli Helsingin toimiston johtoryhmän jäsen ja veti suuria muutosstrategioita monikansallisissa pohjoismaisissa yrityksissä. Hänellä on maisterintutkinto tuotantotaloudesta Aalto yliopistosta (M.Sc in Business Strategy and Applied Mathematics from the Aalto University, School of Science).

petri.valkama@nrep.com

RASMUS NØRGAARD

NREPläinen vuodesta 2005 alkaen
Rasmus Nørgaard on NREPin hallituksen jäsen, osakas ja yksi yhtiön perustajista. Rasmus toimi NREPin sijoitusjohtajana (CIO) yhdessä Rickard S. Dahlbergin kanssa yli vuosikymmenen ajan, ja hänellä on erittäin laajaa kokemusta kiinteistösijoittamisen kaikilta osa-alueilta hankintaan, rahoittamiseen, riskiarviointiin, due diligenceen ja toimeenpanoon liittyvistä prosesseista. Hän on myös osallistunut aktiivisesti kiinteistöportfolion omaisuudenhoitoon. Tällä hetkellä Rasmus keskittyy NREPissä hallitustyöskentelyyn, mutta tutkii samalla mahdollisuuksia, joilla pääomasijoittamisella voidaan kasvattaa kohtuuhintaisen asumisen tarjontaa kaupungeissa. Ennen NREPin perustamista Rasmus toimi Nordea Asset Management & Lifessa kansainväliset kiinteistöt -yksikön johtajana (Head of International Real Estate) ja vastasi rahastoyhtiöiden hankinnasta, riskienarvioinnista ja yhteensä 300 milj. euron rahastositoumuksista. Ennen Nordeaa Rasmus työskenteli konsulttina McKinsey & Companylla, jossa hän osallistui useisiin strategia-, liiketoimintakehitys- ja M&A-prosesseihin. Uransa alussa Rasmus työskenteli Unibank Marketsilla ja neuvoi asiakkaita korkosuojausstrategioissa. Rasmus on suorittanut maisterintutkinnon (M.Sc. in Economics & Finance) Kööpenhaminan ja Washingtonin yliopistoissa.

rasmus.norgaard@nrep.com

RICKARD S. DAHLBERG

NREPläinen vuodesta 2005 alkaen
Rickard S. Dahlberg on NREPin hallituksen jäsen, osakas ja yksi yhtiön perustajista. Lisäksi Rickard on NREPin logistiikkasegmentin vastuuosakas, ja on ollut merkittävässä roolissa kehittämässä yhtiön logistiikkastrategiaa vuodesta 2005 lähtien. Yli vuosikymmenen ajan Rickard johti NREPin Ruotsin toimistoa, oli yhtiön investointikomiteassa ja toimi NREPin sijoitusjohtajana (CIO) yhdessä Rasmus Nørgaardin kanssa. Lisäksi Rickard on ollut aktiivisesti mukana kiinteistöportfolion omaisuudenhoidossa ja rahoituksen järjestämisessä. Ennen NREPin perustamista, Rickard toimi GE Capital Real Estaten transaktiopäällikkönä Ruotsissa, jossa hän vastasi pohjoismaisista uusista sijoituksista sekä JV- ja lainaportfoliosta. Lisäksi exit-strategiat ja kohteiden myynti olivat hänen vastuullaan. Tätä ennen hän työskenteli projektipäällikkönä DTZ:n Capital Markets -tiimissä Ruotsissa. Rickard on valmistunut rakennustekniikan kandidaatiksi (B.Sc. In Construction Engineering) Tukholman Kuninkaallisesta teknillisestä korkeakoulusta ja suorittanut maisterintutkinnon (M.Sc. in Property Investment & Finance) Lontoon Cass Business Schoolissa.

rickard.dahlberg@nrep.com

Rune Kock

NREPläinen vuodesta 2012 alkaen
Rune Kock on NREPin kiinteistöliiketoiminnan johtaja. Liityttyään NREPiin vuonna 2012, Rune on keskittynyt kiinteistösijoitusten toteuttamiseen kaikissa Pohjoismaissa, joissa NREP toimii. Lisäksi hän toimii rahastonhoitajana NREPin kahdessa asuntokeskeisessä rahastossa, NREP Development Fund 1: ssä ja NREP Copenhagen Residential Fundissa. Ennen liittymistään NREPiin, Rune toimi ATP Real Estaten sijoitusjohtajana, ATP:n kiinteistösijoitusosastolla, joka on Tanskan suurin eläkeyhtiö ja yksi Euroopan suurimmista. Tätä ennen hän työskenteli yhdeksän vuotta Catella Corporate Finance:lla, viimeisimpänä Tanskan kiinteistöliiketoiminnasta vastaavana johtajana. Catellassa ollessaan hän toteutti transaktioita, joiden yhteenlaskettu arvo oli yli 1,8 miljardia euroa kaikilla eri kiinteistösegmenteillä. Hänellä on maisterintutkinto Kööpenhaminan kauppakorkeakoulusta (M.Sc. in Economics from the Copenhagen Business School) ja MRICS-sertifiointi Royal Institution of Chartered Surveyors:lta.

rune.kock@nrep.com

STEFAN WALLANDER

NREPläinen vuodesta 2016 alkaen
Stefan Wallander johtaa NREPin Transition- liiketoimintaa ja on osakas. Lisäksi Stefan on osa kiinteistöliiketoiminnan sijoituskomiteaa, hän johtaa NREPin Ruotsin toimistoa ja toimii  hoivaliiketoiminnasta vastaavana johtajan. Ennen NREPiä hän työskenteli neljän vuoden ajan pohjoismaisessa Modern Times Group (MTG) -mediakonsernissa M&A-ja liiketoiminnan kehitysyksikössä, jossa hän johti yhtiön M&A-vetoista muutosta perinteisestä mediasta kohti digitaalista viihdettä ja sisältöjä. Ennen MTG:tä, Stefan työskenteli kansainvälisessä investointipankkimaailmassa 12 vuoden ajan. Tästä ajasta kahdeksan vuoden ajan hän työskenteli Lontoossa Credit Suissessa, ABN AMRO:lla ja RBS:ssä. Stefan on suorittanut maisterintutkinnon (M.Sc. in Finance) Tukholman kauppakorkeakoulussa (Stockholm School of Economics) ja Michiganin Ross School of Business -kauppakorkeakoulussa

stefan.wallander@nrep.com

Thomas Riise-Jakobsen

NREPläinen vuodesta 2011 alkaen
Thomas Riise-Jakobsen on investointikomitean jäsen. Hän työskentelee Tanskan transaktiotiimissä, jossa hän johtaa sijoituksia Muut segmentit- tiimissä. Thomas keskittyy transaktioihin ja laajamittaisiin sekä monipuolisiin kehityshankkeisiin. Ennen siirtymistään NREPiin Thomas työskenteli sijoituspäällikkönä Cushman Wakefieldissä (RED Property Advisors), jossa hän keskittyi kiinteistökauppoihin Tanskan vähittäiskaupassa. Hänellä on kokemusta myös projektipäällikkönä toimimisesta TK Developmentista Kööpenhaminassa. Hänellä on maisterintutkinto taloustieteestä Århus kauppakorkeakoulusta (M.Sc. in Economics from Aarhus Business School, Denmark). Hänellä on myös kiinteistönvälittäjän tutkinto kaupallisten kiinteistöjen arvioinnista Copenhagen Business School.

thomas.riise-jakobsen@nrep.com