Johto

JOHTORYHMÄ

CLAUS MATHISEN, CEO

Claus Mathisen on NREP:n toimitusjohtaja ja osakas. Mathisen on toiminut NREP:n toimitusjohtajana vuodesta 2018 siirryttyään tehtävään aiemmasta roolistaan Pelican Self Storagen toimitusjohtajana. Ennen NREP:iä, Mathisen työskenteli Boston Consulting Groupissa, jossa hän toimi pääomasijoittamiseen keskittyneenä neuvonantajana lukuisissa transaktioissa Pohjoismaissa. Mathisen on työskennellyt myös kasvustrategioiden ja Operational Excellencen (OE) parissa suurille infra-alan asiakkaille lentokenttäpalveluiden, energiasektorin, televiestinnän ja postipalveluiden aloilla. Uransa alussa Mathisen on työskennellyt lisäksi JPMorganin M&A-puolella Lontoossa. Mathisen on valmistunut kauppatieteiden maisteriksi (M.Sc. in Economics) Kööpenhaminan CBS:stä (Copenhagen Business School)

claus.mathisen@nrep.com

JANI NOKKANEN, CIO

Jani Nokkanen on NREP:n sijoitusjohtaja  ja osakas. Nokkanen on myös NREP:n investointikomitean puheenjohtaja ja toimii rahastonhoitajana rahastoissa NREP Nordic Strategies Funds I, II ja III. Lisäksi Nokkanen osallistuu aktiivisesti Suomen sijoitustoimintaan. Ennen NREP:iä, Nokkanen toimi projektijohtajana Boston Consulting Groupissa, jossa hän keräsi kokemusta strategiatyöstä, yritysrahoituksesta ja liiketoiminnasta ja työskenteli sekä Helsingin että New Yorkin toimistoissa. Nokkanen työskenteli myös lukuisten M&A-projektien parissa JP Capitalissa, Nordic Advisor Groupissa ja Morgan Stanleylla.  Nokkanen on valmistunut Helsingin kauppakorkeakoulun rahoituslinjalta kauppatieteiden maisteriksi (M.Sc. in Economics, Finance).

jani.nokkanen@nrep.com

HENRIK SKAK BENDER, COO

Henrik Skak Bender on NREP:n operatiivinen johtaja ja osakas. Ennen NREP:iä Bender työskenteli WS Audiologyssa (yksi maailman johtavista kuulolaitteiden valmistajista). Siellä hän toimi konsernin talousjohtajana ja integraatiojohtajana maaliskuusta 2019, jolloin WS Audiology syntyi saksalaisen Sivantoksen ja tanskalaisen Widexin yritysfuusion myötä. Ennen aloittamistaan Widexin konsernin talousjohtajana vuonna 2013 Henrik työskenteli McKinsey & Companylla.Uransa alussa Bender työskenteli seitsemän vuotta A.P. Moller – Maerskilla toimien viimeisimpänä koko A.P. Moller – Maersk -konsernissa strategiayksikön johtajana. Bender on suorittanut maisterintutkinnon (M.Sc. in Applied Economics and Finance) Kööpenhaminan CBS:ssä (Copenhagen Business School) sekä valmistunut matemaattisten tieteiden kandidaatiksi Kööpenhaminan yliopistosta.

henrik.bender@nrep.com

STEFAN WALLANDER, CBO

Stefan Wallander on NREP:n kaupallinen johtaja ja osakas. Lisäksi Wallander johtaa NREP:n Ruotsin toimistoa ja toimii yhtiön investointikomitean jäsenenä. Ennen NREP:iä hän työskenteli neljän vuoden ajan pohjoismaisessa Modern Times Group (MTG) -mediakonsernissa M&A-ja liiketoiminnan kehitysyksikössä, jossa hän johti yhtiön M&A-vetoista muutosta perinteisestä mediasta kohti digitaalista viihdettä ja sisältöjä. Ennen MTG:tä, Wallander työskenteli kansainvälisessä investointipankkimaailmassa 12 vuoden ajan. Tästä ajasta kahdeksan vuoden ajan hän työskenteli Lontoossa Credit Suissessa, ABN AMRO:lla ja RBS:ssä.Wallander on suorittanut maisterintutkinnon (M.Sc. in Finance) Tukholman kauppakorkeakoulussa (Stockholm School of Economics) ja Michiganin Ross School of Business -kauppakorkeakoulussa.

stefan.wallander@nrep.com

HALLITUS

MIKKEL BÜLOW-LEHNSBY

HALLITUKSEN PUHEENJOHTAJA

Mikkel Bülow-Lehnsby on NREP:n hallituksen puheenjohtaja, osakas ja yksi yhtiön perustajista. Bülow-Lehnsby toimi NREP:n toimitusjohtajana yhtiön ensimmäisten 13 vuoden ajan, ja hänellä on ollut merkittävä rooli NREP:n sijoitusstrategian ja yrityskulttuurin luomisessa. NREP:n perustana on vahva näkemys siitä, että ongelmien ratkaisu ja paremman maailman kehittäminen ovat pitkällä aikavälillä osa menestyvää liiketoimintamallia. Bülow-Lehnsby keskittyy tällä hetkellä NREP:n hallitustyöskentelyyn, ja on lisäksi NREP:n uuden teknologiaan ja vastuullisiin sijoituksiin keskittyvän 2150-rahaston investointikomitean puheenjohtaja. Ennen NREP:n perustamista, Bülow-Lehnsby työskenteli M&A:n, liiketoimintakehittämisen, yritysstrategian ja yrittäjätoimintojen parissa Egmont Groupissa, Goldman Sachsilla ja useissa start-up-yrityksissä Lontoossa, Kööpenhaminassa, Chilessä ja Bostonissa. Bülow-Lehnsby valmistui kunniamaininnoin kansainvälisen liiketoiminnan kauppatieteiden kandidaatiksi (valedictorian, B.Sc. in International Business) Kööpenhaminan CBS:stä (Copenhagen Business School). Lisäksi Bülow-Lehnsby on suorittanut MBA-tutkinnon Harvard Business Schoolissa.

Lisäksi Bülow-Lehnsby toimii hallituksen jäsenenä globaalissa kestävän kehityksen tavoitteiden (SDG) mukaisessa UN Live -hankkeessa, rakennusten kierrättämisen (upcycling) edelläkävijäyrityksessä Lendager Groupissa ja lasten aseman parantamiseen keskittyvän Human Practice Foundation -järjestössä. Bülow-Lehnsby sijoittaa ja tukee intohimoisesti useita start-up-yrityksiä, jotka jakavat hänen tavoitteensa muuttaa maailmaa parempaan suuntaan ratkaisemalla ongelmia.

mikkel.lehnsby@nrep.com

RASMUS NØRGAARD

HALLITUKSEN JÄSEN

Rasmus Nørgaard on NREP:n hallituksen jäsen, osakas ja yksi yhtiön perustajista. Nørgaard toimi NREP:n sijoitusjohtajana (CIO) yhdessä Rickard S. Dahlbergin kanssa yli vuosikymmenen ajan, ja hänellä on erittäin laajaa kokemusta kiinteistösijoittamisen kaikilta osa-alueilta hankintaan, rahoittamiseen, riskiarviointiin, due diligenceen ja toimeenpanoon liittyvistä prosesseista. Hän on myös osallistunut aktiivisesti kiinteistöportfolion omaisuudenhoitoon. Tällä hetkellä Nørgaard keskittyy NREP:ssä hallitustyöskentelyyn, mutta tutkii samalla mahdollisuuksia, joilla pääomasijoittamisella voidaan kasvattaa kohtuuhintaisen asumisen tarjontaa kaupungeissa. Ennen NREP:n perustamista Nørgaard toimi Nordea Asset Management & Lifessa kansainväliset kiinteistöt -yksikön johtajana (Head of International Real Estate) ja vastasi rahastoyhtiöiden hankinnasta, riskienarvioinnista ja yhteensä 300 milj. euron rahastositoumuksista. Ennen Nordeaa Nørgaard työskenteli konsulttina McKinsey & Companylla, jossa hän osallistui useisiin strategia-, liiketoimintakehitys- ja M&A-prosesseihin. Uransa alussa Nørgaard työskenteli Unibank Marketsilla ja neuvoi asiakkaita korkosuojausstrategioissa. Nørgaard on suorittanut maisterintutkinnon (M.Sc. in Economics & Finance) Kööpenhaminan ja Washingtonin yliopistoissa.

rasmus.norgaard@nrep.com

RICKARD S. DAHLBERG

HALLITUKSEN JÄSEN

Rickard S. Dahlberg on NREP:n hallituksen jäsen, osakas ja yksi yhtiön perustajista. Lisäksi Dahlberg on NREP:n logistiikkasegmentin vastuuosakas, ja on ollut merkittävässä roolissa kehittämässä yhtiön logistiikkastrategiaa vuodesta 2005 lähtien. Yli vuosikymmenen ajan Dahlberg johti NREP:n Ruotsin toimistoa, oli yhtiön investointikomiteassa ja toimi NREP:n sijoitusjohtajana (CIO) yhdessä Rasmus Nørgaardin kanssa. Lisäksi Dahlberg on ollut aktiivisesti mukana kiinteistöportfolion omaisuudenhoidossa ja rahoituksen järjestämisessä. Ennen NREP:n perustamista, Dahlberg toimi GE Capital Real Estaten transaktiopäällikkönä Ruotsissa, jossa hän vastasi pohjoismaisista uusista sijoituksista sekä JV- ja lainaportfoliosta. Lisäksi exit-strategiat ja kohteiden myynti olivat hänen vastuullaan. Tätä ennen hän työskenteli projektipäällikkönä DTZ:n Capital Markets -tiimissä Ruotsissa. Dahlberg on valmistunut rakennustekniikan kandidaatiksi (B.Sc. In Construction Engineering) Tukholman Kuninkaallisesta teknillisestä korkeakoulusta ja suorittanut maisterintutkinnon (M.Sc. in Property Investment & Finance) Lontoon Cass Business Schoolissa.

rickard.dahlberg@nrep.com

CELIA FRANCIS

HALLITUKSEN JÄSEN

Celia Francis on kokenut, arvopohjaiseen johtamiseen uskova teknologia-alan toimitusjohtaja. Viimeksi Celia työskenteli toimitusjohtajana innovatiivisessa digitaalisessa markkinapaikkassa Rated Peoplessa, joka välittää Isossa-Britanniassa vuosittain yli 3 miljardin euron edestä koteja yhdistämällä yli miljoona kodinomistajaa ja yli 50 000 paikallista pienyrittäjää. Ennen tätä Celia johti yli 70 miljoonan käyttäjän peli- ja yhteisöpalveluja tarjoavaa WeeWorldia sekä kehitti T-Mobilen 20 miljardin euron arvoisen liiketoiminnan kasvua Euroopassa. Lisäksi hän on työskennellyt maailman johtavassa innovaatioihin keskittyvässä konsulttiyrityksessä IDEOssa useiden erilaisten kuluttajatuotteisiin ja palveluihin keskittyvien yritysten kanssa.

Celia toimii Senior Digital Leadership -ryhmän puheenjohtajana Lontoossa sijaitsevassa H2:ssa, joka on kansainvälinen teknologia-alaan keskittyvä johtajaverkosto. Hän on perustanut naisille suunnatun teknologia- ja mediajohtajaryhmän WITSendin ja maailmanlaajuisen metsitysprojektien johtajaryhmän, The Art of Forestsin. Celia neuvoo erilaisia yrityksiä, jotka keskittyvät kestäviin koteihin ja luonnollisiin ratkaisuihin hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi.

MORTEN BECK JØRGENSEN

HALLITUKSEN JÄSEN

Jørgensen aloitti Novo Capital Investorsin sijoitusasioiden johtajana maaliskuussa 2005, ja on toiminut tiimin vastuullisena osakkaana (Managing Partner) vuodesta 2016 lähtien. Jørgensenin aikana hallittavana oleva varallisuus on kasvanut 30 miljardista Tanskan kruunusta 75 miljardiin kruunuun, ja lisäksi tiimi on kasvanut kolmesta kahdeksaan sijoitusalan ammattilaiseen. Sijoitusten painopiste on laajentunut ensisijaisesti listatuista kohteista myös pääomasijoituksiin ja kiinteistöihin. Jørgensen on suorittanut maisterintutkinnon (MSc in Finance and Accounting) Aarhusin yliopistossa Tanskassa sekä EMBA-tutkinnon IMD:ssä, Sveitsissä. Ennen Novo Holdingsia Jørgensen työskenteli Novo Nordiskilla ja Nordea Marketsissa.

OsaKKAAT

MIKKEL BÜLOW-LEHNSBY

NREPläinen vuodesta 2005 alkaen
Mikkel Bülow-Lehnsby on NREP:n hallituksen puheenjohtaja, osakas ja yksi yhtiön perustajista. Bülow-Lehnsby toimi NREPin toimitusjohtajana yhtiön ensimmäisten 13 vuoden ajan, ja hänellä on ollut merkittävä rooli NREPin sijoitusstrategian ja yrityskulttuurin luomisessa. NREPin perustana on vahva näkemys siitä, että ongelmien ratkaisu ja paremman maailman kehittäminen ovat pitkällä aikavälillä osa menestyvää liiketoimintamallia. Bülow-Lehnsby keskittyy tällä hetkellä NREP:n hallitustyöskentelyyn, ja on lisäksi NREPin uuden teknologiaan ja vastuullisiin sijoituksiin keskittyvän 2150-rahaston investointikomitean puheenjohtaja. Ennen NREPin perustamista, Bülow-Lehnsby työskenteli M&A:n, liiketoimintakehittämisen, yritysstrategian ja yrittäjätoimintojen parissa Egmont Groupissa, Goldman Sachsilla ja useissa start-up-yrityksissä Lontoossa, Kööpenhaminassa, Chilessä ja Bostonissa. Bülow-Lehnsby valmistui kunniamaininnoin kansainvälisen liiketoiminnan kauppatieteiden kandidaatiksi (valedictorian, B.Sc. in International Business) Kööpenhaminan CBS:stä (Copenhagen Business School). Lisäksi Bülow-Lehnsby on suorittanut MBA-tutkinnon Harvard Business Schoolissa.

Lisäksi Bülow-Lehnsby toimii hallituksen jäsenenä globaalissa kestävän kehityksen tavoitteiden (SDG) mukaisessa UN Live -hankkeessa, rakennusten kierrättämisen (upcycling) edelläkävijäyrityksessä Lendager Groupissa ja lasten aseman parantamiseen keskittyvän Human Practice Foundation -järjestössä. Bülow-Lehnsby sijoittaa ja tukee intohimoisesti useita start-up-yrityksiä, jotka jakavat hänen tavoitteensa muuttaa maailmaa parempaan suuntaan ratkaisemalla ongelmia.

mikkel.lehnsby@nrep.com

RASMUS NØRGAARD

NREPläinen vuodesta 2005 alkaen
Rasmus Nørgaard on NREPin hallituksen jäsen, osakas ja yksi yhtiön perustajista. Nørgaard toimi NREPin sijoitusjohtajana (CIO) yhdessä Rickard S. Dahlbergin kanssa yli vuosikymmenen ajan, ja hänellä on erittäin laajaa kokemusta kiinteistösijoittamisen kaikilta osa-alueilta hankintaan, rahoittamiseen, riskiarviointiin, due diligenceen ja toimeenpanoon liittyvistä prosesseista. Hän on myös osallistunut aktiivisesti kiinteistöportfolion omaisuudenhoitoon. Tällä hetkellä Nørgaard keskittyy NREPissä hallitustyöskentelyyn, mutta tutkii samalla mahdollisuuksia, joilla pääomasijoittamisella voidaan kasvattaa kohtuuhintaisen asumisen tarjontaa kaupungeissa. Ennen NREPin perustamista Nørgaard toimi Nordea Asset Management & Lifessa kansainväliset kiinteistöt -yksikön johtajana (Head of International Real Estate) ja vastasi rahastoyhtiöiden hankinnasta, riskienarvioinnista ja yhteensä 300 milj. euron rahastositoumuksista. Ennen Nordeaa Nørgaard työskenteli konsulttina McKinsey & Companylla, jossa hän osallistui useisiin strategia-, liiketoimintakehitys- ja M&A-prosesseihin. Uransa alussa Nørgaard työskenteli Unibank Marketsilla ja neuvoi asiakkaita korkosuojausstrategioissa. Nørgaard on suorittanut maisterintutkinnon (M.Sc. in Economics & Finance) Kööpenhaminan ja Washingtonin yliopistoissa.

rasmus.norgaard@nrep.com

RICKARD S. DAHLBERG

NREPläinen vuodesta 2005 alkaen
Rickard S. Dahlberg on NREPin hallituksen jäsen, osakas ja yksi yhtiön perustajista. Lisäksi Dahlberg on NREPin logistiikkasegmentin vastuuosakas, ja on ollut merkittävässä roolissa kehittämässä yhtiön logistiikkastrategiaa vuodesta 2005 lähtien. Yli vuosikymmenen ajan Dahlberg johti NREPin Ruotsin toimistoa, oli yhtiön investointikomiteassa ja toimi NREPin sijoitusjohtajana (CIO) yhdessä Rasmus Nørgaardin kanssa. Lisäksi Dahlberg on ollut aktiivisesti mukana kiinteistöportfolion omaisuudenhoidossa ja rahoituksen järjestämisessä. Ennen NREPin perustamista, Dahlberg toimi GE Capital Real Estaten transaktiopäällikkönä Ruotsissa, jossa hän vastasi pohjoismaisista uusista sijoituksista sekä JV- ja lainaportfoliosta. Lisäksi exit-strategiat ja kohteiden myynti olivat hänen vastuullaan. Tätä ennen hän työskenteli projektipäällikkönä DTZ:n Capital Markets -tiimissä Ruotsissa. Dahlberg on valmistunut rakennustekniikan kandidaatiksi (B.Sc. In Construction Engineering) Tukholman Kuninkaallisesta teknillisestä korkeakoulusta ja suorittanut maisterintutkinnon (M.Sc. in Property Investment & Finance) Lontoon Cass Business Schoolissa.

rickard.dahlberg@nrep.com

Mikko Räsänen

NREPläinen vuodesta 2006 alkaen
Mikko Räsänen on vastannut Helsingin toimiston rakentamisesta ja johtanut Helsingin toimistoa 15 vuotta sen perustamisen jälkeen. Osana Suomen toimiston perustamista, Räsänen vastasi tiimin rakentamisesta, paikallisen sijoitus- ja varainhoitostrategian luomisesta sekä toteuttamisesta. NREPillä Räsänen on vastannut sekä yksittäisten transaktioiden toteuttamisesta että portfoliohankinnoista useissa eri kiinteistösegmenteissä. Tällä hetkellä Räsänen keskittyy puumoduulirakentamisen pilotointiin, osana uuden kohtuuhintaisen ja kestävän asuntosijoitusstrategian kehittämistä. Ennen NREPille liittymistä hän työskenteli konsulttina Boston Consulting Groupissa Helsingissä, missä hän oli mukana useissa pohjoismaisten pääomasijoitusrahastojen hankintaprosesseissa. Työskennellessään useiden suomalaisten monikansallisten yritysten kanssa, hän kerrytti kokemusta liiketoiminnan johtamisesta sekä strategisesta kehittämisestä. Räsänen on suorittanut maisterintutkinnon (M.Sc. in Economics from the Helsinki School of Economics) Helsingin kauppakorkeakoulusta.

mikko.rasanen@nrep.com

JANI NOKKANEN

NREPläinen vuodesta 2008 alkaen
Jani Nokkanen on NREPin sijoitusjohtaja ja osakas. Nokkanen on myös NREPin investointikomitean puheenjohtaja ja toimii rahastonhoitajana rahastoissa NREP Nordic Strategies Funds I, II ja III. Lisäksi Nokkanen osallistuu aktiivisesti Suomen sijoitustoimintaan. Ennen NREPiä, Nokkanen toimi projektijohtajana Boston Consulting Groupissa, jossa hän keräsi kokemusta strategiatyöstä, yritysrahoituksesta ja liiketoiminnasta ja työskenteli sekä Helsingin että New Yorkin toimistoissa. Nokkanen työskenteli myös lukuisten M&A-projektien parissa JP Capitalissa, Nordic Advisor Groupissa ja Morgan Stanleylla.  Nokkanen on valmistunut Helsingin kauppakorkeakoulun rahoituslinjalta kauppatieteiden maisteriksi (M.Sc. in Economics, Finance).

jani.nokkanen@nrep.com

CLAUS MATHISEN

NREPläinen vuodesta 2008 alkaen
Claus Mathisen on NREPin toimitusjohtaja ja osakas. Mathisen on toiminut NREPin toimitusjohtajana vuodesta 2018 siirryttyään tehtävään aiemmasta roolistaan Pelican Self Storagen toimitusjohtajana. Ennen NREPiä, Mathisen työskenteli Boston Consulting Groupissa, jossa hän toimi pääomasijoittamiseen keskittyneenä neuvonantajana lukuisissa transaktioissa Pohjoismaissa. Mathisen on työskennellyt myös kasvustrategioiden ja Operational Excellencen (OE) parissa suurille infra-alan asiakkaille lentokenttäpalveluiden, energiasektorin, televiestinnän ja postipalveluiden aloilla. Uransa alussa Mathisen on työskennellyt lisäksi JPMorganin M&A-puolella Lontoossa. Mathisen on valmistunut kauppatieteiden maisteriksi (M.Sc. in Economics) Kööpenhaminan CBS:stä (Copenhagen Business School)

claus.mathisen@nrep.com

Rune Kock

NREPläinen vuodesta 2012 alkaen
Rune Kock on vara-CIO ja NREPin Living-segmentin johtaja. Hän investointikomitean jäsen. Liityttyään NREPiin vuonna 2021, Kock on keskittynyt kiinteistösijoitusten toteuttamiseen kaikissa Pohjoismaissa, joissa NREP toimii. Lisäksi hän toimii rahastonhoitajana NREPin kahdessa asuntokeskeisessä rahastossa, NREP Development Fund 1: ssä ja NREP Copenhagen Residential Fundissa. Ennen liittymistään NREPiin, Kock toimi ATP Real Estaten sijoitusjohtajana, ATP:n kiinteistösijoitusosastolla, joka on Tanskan suurin eläkeyhtiö ja yksi Euroopan suurimmista. Tätä ennen hän työskenteli yhdeksän vuotta Catella Corporate Finance:lla, viimeisimpänä Tanskan kiinteistöliiketoiminnasta vastaavana johtajana. Catellassa ollessaan hän toteutti transaktioita, joiden yhteenlaskettu arvo oli yli 1,8 miljardia euroa kaikilla eri kiinteistösegmenteillä. Hänellä on maisterintutkinto Kööpenhaminan kauppakorkeakoulusta (M.Sc. in Economics from the Copenhagen Business School) ja MRICS-sertifiointi Royal Institution of Chartered Surveyors:lta.

rune.kock@nrep.com

Gustaf Lilliehöök

NREPläinen vuodesta 2012 alkaen
Gustaf Lilliehöök keskittyy ensisijaisesti NREPin ESG tavoitteiden tukemiseen ja NREPin strategisten kumppanuuksien laajentamiseen. Ennen NREPiä hän vietti seitsemän vuotta International Finance Corporationissa (IFC), joka on Maailmanpankin yksityisen sektorin investointiosasto, viimeisinpänä IFC:n kaivosalan investointitoiminnan johtajana Itä-Euroopassa, Keski-Aasiassa, Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa. Ennen IFC:ta hän työskenteli konsulttina Oliver Wymanille Singaporessa, jossa hän konsultoi liiketoimintastrategioista ja riskienhallinnasta Itä-Aasian alueen rahoituspalvelulaitoksille. Lilliehöökillä on myös aiempaa kokemusta liikkeenjohdon konsultoinnista Venäjältä ja investointipankista Kiinassa. Hänellä on B.Sc taloustieteessä Wharton Schoolista (USA), kandin Mandariinikiinasta ja kansainvälisten opinnoista (a B.A. in Mandarin and International Studies from the University of Pennsylvania) ja valtiotieteiden maisterintutkinnon Uppsalan yliopistosta, Ruotsista (M.A. in Development Studies from the University of Uppsala, Sweden).

gustaf.lilliehook@nrep.com

Jens Petter Hagen

NREPläinen vuodesta 2015 alkaen
Jens Petter Hagen johtaa NREPin Oslon toimistoa. Hän on investointikomitean jäsen ja NSF IV:n ja NSF V:n rahastonhoitaja. Lisäksi hän johtaa Deals & Incubation-liikentoimintalinjaa, joka keskittyy uusien sijoitusstrategioiden kehittämiseen ja uudenlaisten investointien tekemiseen. Ennen siirtymistään NREPille Hagen vietti lähes yhdeksän vuotta kansainvälisessä pääomasijoitusyhtiö Advent Internationalissa Lontoossa, jossa hän koordinoi viimeisen viiden aikana Adventin toimintaa Pohjoismaissa. Lisäksi hän tuo kokemusta investointipankeista New Yorkissa ja Lontoossa. Hänellä on kauppatieteiden kandidaatin tutkinto McIntire School of Commercesta Virginian yliopistosta ja hän on suorittanut kaksi vuotta oikeustieteen opintoja Oslon yliopistossa.

jens.petter.hagen@nrep.com

Petri Valkama

NREPläinen vuodesta 2014 alkaen
Petri Valkama johtaa NREPin Living-segmentin sijoituksia. Liityttyään NREPille Valkama on toteuttanut investointeja logistiikassa, asuntosegmentissä sekä vastannut myös kehityskohteista. Viimeisimpänä Valkama on vastannut NREPin Serviced Living-strategiasta ja Noli Studios konseptin kehittämisestä ja lopulta ensimmäisten liiketoimien toteuttamisesta. Ennen NREPille siirtymistä Valkama vietti viisi vuotta McKinsey & Companyssa, jossa hän oli Helsingin toimiston johtoryhmän jäsen ja veti suuria muutosstrategioita monikansallisissa pohjoismaisissa yrityksissä. Hänellä on maisterintutkinto tuotantotaloudesta Aalto yliopistosta (M.Sc in Business Strategy and Applied Mathematics from the Aalto University, School of Science).

petri.valkama@nrep.com

STEFAN WALLANDER

NREPläinen vuodesta 2016 alkaen
Stefan Wallander on NREP:n kaupallinen johtaja ja osakas. Lisäksi Wallander johtaa NREP:n Ruotsin toimistoa ja toimii yhtiön investointikomitean jäsenenä. Ennen NREP:iä hän työskenteli neljän vuoden ajan pohjoismaisessa Modern Times Group (MTG) -mediakonsernissa M&A-ja liiketoiminnan kehitysyksikössä, jossa hän johti yhtiön M&A-vetoista muutosta perinteisestä mediasta kohti digitaalista viihdettä ja sisältöjä. Ennen MTG:tä, Wallander työskenteli kansainvälisessä investointipankkimaailmassa 12 vuoden ajan. Tästä ajasta kahdeksan vuoden ajan hän työskenteli Lontoossa Credit Suissessa, ABN AMRO:lla ja RBS:ssä. Wallander on suorittanut maisterintutkinnon (M.Sc. in Finance) Tukholman kauppakorkeakoulussa (Stockholm School of Economics) ja Michiganin Ross School of Business -kauppakorkeakoulussa

stefan.wallander@nrep.com

Emanuele Bena

NREPläinen vuodesta 2020 alkaen
Bena on lontoolainen osakas ja pääomamarkkinoiden johtaja. Ennen siirtymistään NREPiin Bena toimi toimitusjohtajana EMEA Real Estate Investment Bankingissa J.P. Morganissa. J.P. Morganissa hän vastasi asiakkaiden kiinteistörahastoista sekä asuntoihin, liike- ja hoivakiinteistöihin keskittyneistä yrityksistä ja institutionaalisista sijoittajista. Uransa aikana Bena on toiminut neuvonantajana ja toteuttanut transaktioita, joiden yhteenlaskettuarvo on yli 65 miljardia euroa kaikilla kiintestömarkkinasegmenteissä ja maantieteellisillä alueilla. Hän valmistunut kansainvälisestä kaupasta Bocconin yliopistosta Milanosta (International Finance graduate from Bocconi University in Milan).

emanuele.bena@nrep.com

Thomas Riise-Jakobsen

NREPläinen vuodesta 2011 alkaen
Thomas Riise-Jakobsen on investointikomitean jäsen. Hän työskentelee Tanskan transaktiotiimissä, jossa hän johtaa sijoituksia Muut segmentit- tiimissä. Riise-Jakobsen keskittyy transaktioihin ja laajamittaisiin sekä monipuolisiin kehityshankkeisiin. Ennen siirtymistään NREPiin Riise-Jakobsen työskenteli sijoituspäällikkönä Cushman Wakefieldissä (RED Property Advisors), jossa hän keskittyi kiinteistökauppoihin Tanskan vähittäiskaupassa. Hänellä on kokemusta myös projektipäällikkönä toimimisesta TK Developmentista Kööpenhaminassa. Hänellä on maisterintutkinto taloustieteestä Århus kauppakorkeakoulusta (M.Sc. in Economics from Aarhus Business School, Denmark). Hänellä on myös kiinteistönvälittäjän tutkinto kaupallisten kiinteistöjen arvioinnista CBC Kööpenhaminasta (Chartered Real Estate Agent with a Bachelor in Commercial Property Valuation from CBC Copenhagen, Denmark).

thomas.riise-jakobsen@nrep.com

HENRIK SKAK BENDER

NREPläinen vuodesta 2020 alkaen
Henrik Skak Bender on NREP:n operatiivinen johtaja ja osakas. Ennen NREP:iä Bender työskenteli WS Audiologyssa (yksi maailman johtavista kuulolaitteiden valmistajista). Siellä hän toimi konsernin talousjohtajana ja integraatiojohtajana maaliskuusta 2019, jolloin WS Audiology syntyi saksalaisen Sivantoksen ja tanskalaisen Widexin yritysfuusion myötä. Ennen aloittamistaan Widexin konsernin talousjohtajana vuonna 2013 Henrik työskenteli McKinsey & Companylla.Uransa alussa Bender työskenteli seitsemän vuotta A.P. Moller – Maerskilla toimien viimeisimpänä koko A.P. Moller – Maersk -konsernissa strategiayksikön johtajana. Bender on suorittanut maisterintutkinnon (M.Sc. in Applied Economics and Finance) Kööpenhaminan CBS:ssä (Copenhagen Business School) sekä valmistunut matemaattisten tieteiden kandidaatiksi Kööpenhaminan yliopistosta.

henrik.bender@nrep.com