juli living

Laadukkaita,
hiili­neutraaleja
vuokra-asuntoja

Suurten Pohjoismaisten kaupunkien asuntopula osoittaa selvästi, että tarvitsemme yhä enemmän laadukkaita ja kustannustehokkaita koteja, jotka vastaavat modernien kaupunkilaisten tarpeisiin. Ihmiset etsivät ympäristöystävällisiä asuntoja, joista he voivat olla ylpeitä ja jotka tuntuvat kodeilta. He haluavat moderneja ja laadukkaita asuntoja, jotka ovat vuokrattavissa helposti verkkokaupasta.

Juli Living tekee asumisesta laadukkaampaa ja helpompaa kuin koskaan.

Kehitetty vastaamaan asiakkaan tarpeita

Juli Living -asunnot ovat huolella suunniteltuja, kestävästi rakennettuja koteja, joissa elämä on tehty helpoksi. Asuntojen vuokraus Suomessa hoituu jo nyt täysin digitaalisesti, ja vastaavaa palvelua ryhdytään testaamaan myös Tanskassa. Asukkaat voivat hyödyntää myös Juli Livingin digitaalisia asiakaspalvelukanavia erilaisten ongelmien ratkaisemiseksi.

Juli Living on Suomen ainoa vuokra-asuntotoimija, jonka kaikkea toimintaa ohjaa pyrkimys hiilineutraaliuteen sekä rakentamis- että asumisvaiheessa. Käytössä on maalämpöä, aurinkopaneeleita ja vihreää sähköä, ja tutkimme aktiivisesti moderneja ympäristöystävällisiä ratkaisuja.

Juli Livingin tavoitteena on olla paras valinta vuokranantajaksi nykyajan kaupunkiasujille, tarjoamalla laadukkaita koteja, mutkatonta asiakaspalvelua ja parasta vastinetta rahalle. Suomessa ensimmäisenä lanseerattu Juli Living -konsepti laajenee pian myös Kööpenhaminaan.