Plus­husene

Asumis­ratkaisu, joka tuo eri ikäryhmät yhteen

Yhä useampi kiinnostunut yhteisöllisestä asumisesta, jossa eri ikäiset asuvat hyvillä palveluilla varustetuissa yhteisöissä. Tällä hetkellä tämänkaltaisia asumisvaihtoehtoja on kuitenkin vaikea löytää markkinoilta.

Plushusene tarjoaa nuorille, perheille ja ikäihmisille modernia, yhteisöllistä asumista ja mahdollisuutta erilaisiin lisäpalveluihin rivitaloissa ja asunnoissa, jotka on rakennettu ympäristölle kestävällä tavalla. Kohteemme sijaitsevat lähellä luontoa, mutta ovat silti joukkoliikenneyhteyksien ja kaupunkien läheisyydessä. Jokaisesta PlusHusene -kohteesta löytyy suuret yhteiskäyttötilat sekä erinomaiset ulkotilat, viheralueet ja leikkikentät. Uusia Plushusene-kohteita kehitetään usein yhteistyössä paikallisten kuntien kanssa. Kaikki rakennukset on sertifioitu, ja ne on rakennettu kestävistä ja laadukkaista materiaaleista. Ja mikä tärkeintä, jokainen rakennus on suunniteltu asukkaiden tarpeet huomioiden.

Täyden palvelun ratkaisuja

Plushusene-konsepti rakentuu yhteisöasumisen parhaista osatekijöistä. Olemme huomioineet nykyihmisen mieltymykset, tarpeen omaan henkilökohtaiseen tilaan ja vapauden elää elämää omalla tavallaan.

Plushusene-konseptiin kuuluva toimintavastaava tukee asukkaiden halua osallistua yhteisiin aktiviteetteihin. Hänen tehtävänään on asukkaiden toivomien aktiviteettien – kuten joogatuntien ja lenkkiporukoiden, yhteisruokailujen ja elokuvailtojen – sekä muiden Plushusene-yhteisöjen kehittämien paikallisten perinteiden järjestäminen.

Tässä vaiheessa suunnitelmiimme kuuluu 10–12 Plushusene-yhteisön perustaminen eri puolille Tanskaa CASA Groupin kanssa toteutettavan yhteishankkeen puitteissa.

Good friends laughing and talking while preparing meals at table full of vegetables and pasta ready for cooking in kitchen