NOLI studios

Joustava
ratkaisu
elämiseen

Nuoret ammattilaiset haluavat elää joustavaa ja mutkatonta elämää samanhenkisten ihmisten kanssa kodeissa, jotka sijaitseva keskeisillä paikoilla Pohjoismaiden suurissa kaupungeissa.  Myös matkailijat hakevat kodikkaampia elämyksiä, kuin mitä useimmat nykyhotellit tarjoavat.

Noli Studios -konsepti on kehitetty kotia etsiville nuorille aikuisille, sekä matkailijoille, jotka kaipaavat kotoisaa majoitusvaihtoehtoa yhdistettynä hotellin palveluihin. Täyden palvelun studiot ovat moderneja ja muuttovalmiita. Niissä yhdistyy oma rauha ja mahdollisuus käyttää runsasta Nolin palveluvalikoimaa sekä laajoja yleisiä tiloja, joissa voi viettää aikaa ja viihtyä yhdessä muiden vieraiden kanssa.

KESTÄVYYS ON SUURESSA ARVOSSA

Noli Studios -kohteissamme viihtyvät modernit kaupunkilaiset etsivät uusia ympäristön näkökulmasta kestävämpiä vaihtoehtoja elämiseen ja matkailuun. Ympäristövaikutusten pienentäminen on keskeinen osa toimintaamme ja kehityshankkeitamme.

Vuodesta 2020 alkaen kaikki uudet Noli Studios -hankkeet tullaan sertifioimaan vähintään LEED Gold -luokituksen mukaisesti. Samalla pyrimme tekemään toiminnastamme hiilineutraalia.

Noli Studios -konsepti toimii tällä hetkellä Suomessa.