LOGI­CENTERS

Tehokasta logistiikkaa mahdolli­stamassa

Tehokas logistiikka on ehdoton edellytys yhteiskunnan toiminnalle ja kehitykselle. Logicenters tarjoaa korkealaatuisia logistiikkakiinteistöjä keskeisillä sijainneilla Pohjoismaissa.

Logicenters on Pohjoismaiden suurin nykyaikaisten logistiikkakiinteistöjen tarjoaja, joka tarjoaa joustavia vuokrajärjestelyjä ja suotuisia rahoitusratkaisuja. Logicentersin kautta ihanteellisen sijainnin löytäminen on helppoa, ja asiakkaamme pääsevät nauttimaan moderneista tiloista ja tehokkaista kehittämisprosesseista. Asiakkaisiimme kuuluu maailmanluokan logistiikka-alan toimijoita, kuten DHL ja Kuehne & Nagel, verkkokauppoja, kuten Zalando ja Amazon sekä vähittäiskauppiaita, kuten FoodService Denmark ja Axfood.

Vastuullisuuden
eturintamassa

Logicenters pyrkii edistämään logistiikka-alan vastuullisuutta rakennuttamalla nykyaikaisia kiinteistöjä sijanneissa, jotka tukevat tehokkaita logistiikkajärjestelmiä mahdollistamalla lyhyemmät kuljetusajat, tehokkaamman rakennusten energiankulutuksen sekä vaihtoehtoja uusiutuvan sähköenergian tuotantoon.

Katoille asennettavat aurinkopaneelit ovat tärkeä osa Logicentersin sitoutumista vastuullisuuteen, ja jo asennettujen sekä rakenteilla olevien järjestelmiemme yhteenlaskettu energiantuotanto on 260 000 MWh. Logicentersin Boråsin tiloihin asennetaan Pohjoismaiden suurin kattoaurinkopaneeli, joka kattaa yhdeksän jalkapallokentän kokoisen alan, ja sen kapasiteetti on 5 MW.

Logicenters sertifioi kaikki rakennuksensa BREEAM-vaatimusten mukaisesti. Erilaisia ympäristötutkimuksia toteutetaan biodiversiteettimittausten vahvistamiseksi. Logicenters kehittää aktiivisesti asiakkaidemme työntekijöiden työympäristöä paikan päällä.