woods

Joustavuutta
liike­toimintaan

Menestyäkseen yritysten tulee olla ketteriä, joustavia ja dynaamisia. Lisäksi niiden on pystyttävä vastaamaan työntekijöiden kasvaviin vaatimuksiin toimistotilojen ominaisuuksille.

Woodsin täyden palvelun toimistotilat korkealaatuisissa ja kestävällä tavalla rakennetuissa toimistorakennuksissa tarjoavat tilan kasvaa sekä yrityksille että työntekijöille. Tiloissa moderni muotoilu kohtaa raikkaan sisäilman ja rakennus tarjoaa runsaasti päivänvaloa sekä miellyttävän akustiikan.

Lisäarvoa tuottavia kumppanuuksia

Woods on kehitetty yhteistyössä uraauurtavien arkkitehtien sekä vastuullisten ja asiakaskeskeisten palveluntarjoajien kanssa. Tarvitsitpa joustavuutta sitten toimistotilojen, vuokran tai palveluiden suhteen, Woods on suunniteltu vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin ja odotuksiin.

Toimistoihin sisältyy yhteiskäyttötiloja, kuten kokous- ja neuvotteluhuoneita, sekä terveellistä ruokaa tarjoava ruokala ja ystävällisesti palveleva aulapalvelu. Kaikki on suunniteltu siten, että meidän asiakkaillemme – kuin myös heidän asiakkailleen – tarjoutuu erinomainen kokemus.

Toimistot sijaitsevat kätevästi julkisten kulkuyhteyksien varrella, ja niiden läheltä löytyy runsaasti kahviloita, ruokapaikkoja sekä asuinhuoneistoja.

Ensimmäinen Woods-toimisto Augusthus avattiin Kööpenhaminassa huhtikuussa 2021.

  • ”Woods on paikka, jossa voit kasvattaa liiketoimintaasi ja työntekijöitäsi. Tämä on meidän lupauksemme asiakkaillemme.”

    Toke Sundenæs Clausen