Muut segmentit

Paikallisia yhteisöjä, paikallisia ratkaisuja

Osallistumme paikallisiin kiinteistöhankkeisiin ympäri Pohjoismaita, ja näiden hankkeiden tarkoituksena on auttaa rakentamaan elinvoimaisia ja toimivia alueita asukkaille, työntekijöille ja vierailijoille.

Päivittäistavarakaupoilla, hotelleilla, tapahtumatiloilla ja monilla muilla kiinteistöillä on paikallisesti alueilla usein tärkeä asema. Vahvan strategisen ja toiminnallisen asiantuntemuksemme ansiosta paikalliset tiimimme pystyvät auttamaan alueita kehittymään.

Alla esittelemme muutaman esimerkin:

Keskusta-alueen elvyttäminen 

Investoimme Herlevin kunnassa, Kööpenhaminassa uuden eloisan, kunnan tarpeisiin sopivan keskusta-alueen kehittämiseen yhdessä CASA A/S:n kanssa. Kaupungintalo muuttaa vuonna 2023 paikalliskeskukseen, jossa sijaitsee myös pieni ostoskeskus, asuinhuoneistoja ja toimistoja. Keskus muodostaa dynaamisen aukion, joka ympäröi tulevaa raitioliikennelinjaa.

Klassisen
hotellin 
vhreämpi tulevaisuus 

Clarion Hotel Amaranten on hotellihanke Tukholmassa. Tavoitteenamme on varmistaa kiinteistön korkea laatu, joka kestää aikaa, sekä keskittyä erityisesti rakennuksen kestäviin korjauksiin. Hotellitoimintaa pyörittää Nordic Choice Hotel.

Palvelutarjontaa Palvelukeskuksissa

Grandholm Gruppenin kanssa toteuttamassamme yhteishankkeessa omistamme viisi palvelukeskusta Tukholman alueella. Keskukset koostuvat pääosin lääkäriasemista, kouluista, hoivakodeista ja ruokakaupoista. Aiomme myös rakennuttaa lisää asuinrakennuksia keskusten yhteyteen.

Uusi elämä rakennukselle

Kööpenhaminan Vestbrossa sijaitsevalle rakennukselle yritettiin vuosia etsiä käyttötarkoitusta. Kun Nrep astui kuvaan, kutsuimme hollantilaisen CityHub-hotelliketjun avaamaan sinne ensimmäisen hotellinsa Alankomaiden ulkopuolella. Rakennus on uudistettu täysin ja sinne on rakennettu hotellin yöpymistilat, oleskelualueet ja yhteiskäyttötilat.

Hankkeeseen liittyvät ratkaisut 

YKSITTÄISHANKKEISTA LAAJEMPIIN PROJEKTEIHIN

Käytämme sekä hyväksi havaittuja keinoja että innovatiivisia ratkaisuja ratkoessamme paikallisia ongelmia. Pyrimme laajentamaan ja hyödyntämään paikallisiin projekteihin kehitettyjä uusia ratkaisuja myös muissa Pohjoismaissa. Hyödynsimme hiljattain Helsingissä ja Kööpenhaminassa toteutetuista yksittäisistä toimistohankkeista saatuja kokemuksia, ja yhdistimme ne täydentävän markkinatutkimuksen ja tuotekehittelyn kanssa. Tuloksena lanseerasimme uuden joustavan toimistokonseptimme nimeltä Woods.

Muut segmentit