Noli Studios laajenee koko pääkaupunkiseudulle – Espoon ensimmäinen Noli aukeaa Otaniemeen 2024 

7 heinäkuun, 2022

Pohjoismaisen kiinteistökehitys- ja sijoitusyhtiö Nrepin kehittämä Noli Studios avaa vuonna 2024 ensimmäisen Espoon kohteensa Otaniemeen. Otaniemen Nolin valmistumisen myötä yhä useampi pääkaupunkiseutulainen voi hyötyä ainutlaatuisesta joustavasta elämisen konseptista, jossa kodin mukavuus yhdistyy hotellitason palveluihin.

Vuonna 2019 lanseerattu kodin mukavuutta, hotellitasoisia palveluita ja yhteisöllisyyttä yhdistävä Noli Studios palvelee jatkossa koko pääkaupunkiseudulla, kun Espoo saa ensimmäisen Nolinsa. Espoon Otaniemeen rakennettava Noli Studios Otaniemi tarjoaa ainutlaatuista elämisen ratkaisua yli neljänsadan studion verran ja vahvistaa näin Nolin tavoitetta olla serviced living -palveluiden markkinajohtaja. Kokonsa puolesta Noli Studios Otaniemi tulee olemaan yksi Suomen suurimmista Noleista.

“Yhä useampi kaipaa vaivattomuutta, arjen yläpuolelle nostattavaa elämistä sekä laadukkaita palveluita. Ensimmäisen kohteen avaamisesta saakka Noli Studiot ovat olleet erittäin kysyttyjä, ja olemme iloisia mahdollisuudesta laajentaa tarjontaa myös Espooseen. Otaniemen Nolin sijainti Espoossa palvelee erityisesti joustavuutta kaipaavia tutkimus- ja liike-elämän ammattilaisia sekä kansainvälisiä vieraita. Nolin laajentuminen on meille hieno mahdollisuus vastata kasvavaan kysyntään ja asiakaskunnan koviin vaatimuksiin”, kertoo Noli Studiosin Serviced Livingin johtaja Natalia Nikola.

Noli Otaniemen sijainti tutkimus- ja kehitysyhteisöjen välittömässä läheisyydessä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden joustavaan elämiseen muun muassa Aalto-yliopiston kampuksen sekä Keilaniemen yrityskeskittymän toimijoille.

Valmistuva Raide-Jokeri sekä metro ja kehätie mahdollistavat nopeat liikenneyhteydet eri puolille pääkaupunkiseutua. Studioiden lisäksi tontille rakennetaan päivittäistavarakauppa. Toimivien arjen palveluiden ja erinomaisten liikenneyhteyksien lisäksi Laajalahden luontoalueet sekä Espoon rantaraitti kutsuvat virkistymään. Nolin tavoite onkin kehittää ennakkoluulottomasti elävää kaupunkitilaa eri puolilla pääkaupunkiseutua sekä palvella muuttuvia elämisen tarpeita joustavasti.

Kestävää ja modernia elämää ja huikeat näköalat merelle

Otaniemen Nolin rakentaminen noudattaa Nrepin sitoumusta olla hiilineutraali vuoteen 2028 mennessä. Rakennukselle tavoitellaan LEED Platinum -sertifikaattia. Lämmitysenergiaratkaisuna on maalämpö, minkä lisäksi kohteessa hyödynnetään laajasti lämmön talteenottoa sekä aurinkovoimaa käyttösähkön tuotannossa.

”Kehittämämme uudenlainen elämisen ratkaisu on otettu innostuneena vastaan eri puolilla pääkaupunkiseutua. On hienoa nähdä, kuinka Nrepin kehittämä konsepti menestyy hyvin ja laajenee palvelemaan yhä useamman tarpeita. Meille Noli edustaa kasvavissa kaupungeissa vaadittavaa uudenlaista ajattelutapaa, jossa huomioidaan elämisen muuttuvat tarpeet, kuten joustavuus ja yhteisöllisyys sekä erityisesti kestävä rakentaminen”, kertoo Noli Studiosin Suomen maajohtaja Roni Huttunen.

Noli Studioita on kehitetty sekä olemassa oleviin kiinteistöihin Katajanokalle ja Sörnäisiin sekä uudiskohteena Vantaan Myyrmäkeen, jonne avattiin viimeisin Noli Studios syksyllä 2021. Noli Otaniemi tulee olemaan yhteensä 15-kerroksinen uudiskohde, joka tarjoaa huikean merinäköalan eri ilmansuuntiin. Arjen mukavuutta lisäävien yhteiskäyttötilojen lisäksi perinteinen maisemahissi tuo hauskan lisän moderniin rakennukseen.

Ympäristövastuun lisäksi Noleissa korostuu myös sosiaalinen vastuu. Yhteiskäyttötilat mahdollistavat luontevia kohtaamisen hetkiä sekä paikkoja, ja Nolin Host Managerien järjestämät yhteiset aktiviteetit edistävät sosiaalista hyvinvointia. Nolien yhteisöllisyys ja joustavuus ovat nostaneet konseptin jo ensimmäisten kohteiden avautumisesta saakka erityisesti kansainvälisten asiakkaiden suosioon. Tutkimus- ja kehitysyhteisön sekä liike-elämän pääkonttorien keskellä sijaitsevan Noli Otaniemen odotetaankin houkuttelevan erityisesti kansainvälisiä, joustavaan elämään ratkaisuja etsiviä asiakkaita.

Noli Studios Otaniemi tarjoaa aiemmista Noleista tuttuun tapaan tarpeisiin mukautuvat majoitusajat, alkaen päivästä jopa kuukausiksi, ilman takuumaksuja. Kalustettujen studioiden lisäksi asiakkailla on käytössään saunaosasto ja kuntosali, yhteiskäyttötiloja elämiseen ja työskentelyyn sekä pesula ja laadukas pyörävarasto arjen iloksi.

Kohteen arkkitehtina toimii Avarrus Arkkitehdit, joka vastaa myös hiljattain käynnistyneestä kanavakadun Noli Studios-hankkeesta. Noli Otaniemen rakentamisesta vastaa rakennusyhtiö Peab.

Noli on seuraavaksi avaamassa Espoon Otaniemen ja Helsingin Kanavakadun lisäksi uudet kohteet myös Herttoniemeen ja Malmille.

Lisätietoja:

Natalia Nikola
Head of Serviced Living, Noli Studios
natalia.nikola@nrep.com
+358 40 653 1763

Roni Huttunen
Suomen maajohtaja, Noli Studios
roni.huttunen@nrep.com
+358 40 848 5604

Noli Studios tarjoaa joustavasti varattavia studioita hotellitason palveluilla ja oman kodin mukavuuksilla niin kotia tarvitseville kuin matkaajille, jotka haluavat enemmän. Noli Studios on pohjoismaisen kiinteistösijoittaja ja -kehittäjä Nrepin luoma konsepti, jonka ytimessä ovat vaivattomat varaukset, loistava asiakaspalvelu ja monipuoliset elämisen palvelut. Ensimmäiset Noli Studiosin kohteet avattiin vuonna 2019 Helsingin Katajanokalle ja Sörnäisiin, ja konseptin kasvu jatkuu pääkaupunkiseudulla. Studiot ovat varattavissa verkkokaupasta nolistudios.com/.