CREDIT

Vihreän rahoituksen edelläkävijät

Kiinteistöjen rahoitusratkaisut vaikuttavat rakennetun ympäristön tulevaisuuteen. Markkinoiden kysyntä vaihtoehtoisille ja vihreille rahoitusratkaisuille kasvaa tulevaisuudessa. Uskomme, että voimme parantaa rakennettua ympäristöä rahoittamalla ratkaisuja, jotka vievät meitä kohti kestävämpiä tulevaisuuden kiinteistöjä ja kaupunkeja.

Johtava vaihtoehtoisten vihreiden lainojen antaja

NREP laajentui kiinteistöjen lainotusmarkkinoille ostamalla saksalaisen velka-asiantuntija Flins Capital Partnersin. Flins Capital Partners tarjoaa neuvonantoa senior- ja mezzanine-lainoista ja toimii neuvonantajana tällä hetkellä 1 miljardin sijoitusvarallisuuden omaaville rahastoille. Sijoitukset keskittyvät prime-kiinteistöihin Saksan merkittävimmissä kaupungeissa. Vahvan paikallisen tuntemuksen ja monialaisen tiimin ansiosta Flins Capital Partnersilla on erinomaiset lähtökohdat tarjota ratkaisuja Saksan kiinteistömarkkinoiden rahoitusvajeeseen.
NREPin lanseerattaviin strategioihin kuuluu rahasto, joka keskittyy yksinomaan vihreisiin ja kestäviin rahoitusratkaisuihin sekä rahasto, joka keskittyy yksinomaan kokonaisiin lainoihin. Vihreän rahoituksen tavoitteena on olla kestävien rahoitusratkaisujen markkinajohtaja