Verkkokauppa Finnish Design Shop sopimukseen Nrep Logicentersin kanssa Suomessa

16 joulukuun, 2020

Nrep Logicenters jatkaa kiinteistöportfolionsa vahvistamista verkkokauppamarkkinoilla Finnish Design Shopin kanssa allekirjoittamallaan sopimuksella. Sopimus kattaa uuden logistiikkakeskuksen rakennuttamisen Turkuun. Suunniteltu kiinteistö on kooltaan 12 000 neliömetriä, ja se valmistuu käyttöön vuoden 2021 aikana.

Nrep Logicenters vahvistaa asemaansa entisestään Pohjoismaiden verkkokauppatoimijoiden yhteistyökumppanina. Logistiikkayhtiön tuorein sopimus on nyt solmittu Finnish Design Shopin kanssa. Sopimus kattaa uuden 12 000 neliömetrin logistiikkakeskuksen kehittämisen Turkuun. Keskuksen on määrä valmistua loppukesästä 2021. Logicenters kehittää kiinteistön vastaamaan Finnish Design Shopin erityisiä tarpeita. Sopimus sisältää myös modernin, korkean tason toimiston ja sen yhteydessä toimivan esittelytilan kehittämisen.

“Olemme erittäin tyytyväisiä, että voimme toivottaa jälleen yhden verkkokauppatoimijan kiinteistöihimme. Finnish Design Shop on vakaa ja arvostettu toimija markkinoilla, joten meille on tietenkin merkittävä saavutus toivottaa juuri heidät tervetulleeksi. Pyrimme jatkuvasti tarjoamaan entistä joustavampia ratkaisuja ja mukauttamaan kiinteistömme asiakkaidemme tarpeisiin. Koemme onnistuneemme tässä erityisesti tällä kertaa. Olemme ylpeitä siitä, että autamme asiakastamme matkan kaikissa vaiheissa niin ennen kuin jälkeen muuton,” toteaa Jarkko Äikää, Logicenters Suomen kaupallinen johtaja.

Logistiikkakeskuksen kehittämisessä kiinnitetään erityistä huomiota rakennuksen ympäristövaikutuksiin, ja kiinteistö tullaan lämmittämään geoenergialla. Kiinteistössä on mahdollista hyödyntää myös aurinkopaneeleilla itse tuotettua aurinkosähköä. Logicenters on lisäksi sitoutunut rakennusvaiheessa säilyttämään kiinteistön läheisyydessä olevaa metsää niin paljon kuin mahdollista.

“On todella hienoa, että olemme vihdoin solmineet sopimuksen Logicentersin kanssa. Odotamme innolla muuttoa uuteen kiinteistöön, joka vastaa hyvin tarpeitamme ja täyttää voimakkaasti kasvavan liiketoimintamme vaatimukset. Haluamme kiittää Logicentersiä erinomaisesta yhteistyöstä sekä kestävän kehityksen huomioimisesta, sillä se on meille erittäin tärkeä teema kaikessa toiminnassamme,” sanoo Teemu Kiiski, Finnish Design Shopin toimitusjohtaja.

Published: joulukuu, 16 2020