Søren Rodian Olsen Logicenters Puolan toimitusjohtajaksi

16 elokuun, 2021

Søren Rodian Olsen on rekrytoitu Logicentersin Puolan liiketoimintojen toimitusjohtajaksi. Olsenilla on laajaa kokemusta Puolan kiinteistömarkkinoista, viimeksi Cushman & Wakefieldin pääomamarkkinajohtajana. Logicentersissa hän tulee johtamaan ja kehittämään yhtiön portfoliota Puolan markkinoilla, joissa yhtiön tavoitteena on kasvattaa jalansijaansa merkittävästi tulevina vuosina.

Logicenters ilmoitti kesäkuussa laajenevansa yhdessä Nrepin asumisratkaisujen kanssa Puolaan, joka on yhtiön ensimmäinen kohdemarkkina Pohjoismaiden ulkopuolella. Søren Rodian Olsenin rekrytointi tukee Puolan markkinoilla laajentumista. Hän liittyy Logicentersin joukkoon Cushman & Wakefieldiltä, ja hänellä on 19 vuoden kokemus Puolan kiinteistömarkkinoilta.

 “Haluan toivottaa Sørenin lämpimästi tervetulleeksi Logicentersin tiimin. Hän on samalla ensimmäinen nimityksemme Puolassa. Sørenin juuret ovat Pohjoismaissa, jonka ansiosta hän jakaa näkemyksemme kestävän kehityksen roolista kilpailukykymme vahvuutena. Tämä yhdistettynä hänen monivuotiseen kokemukseensa Puolan kiinteistöalalla työskentelystä saa minut vakuuttuneeksi siitä, että hän on oikea henkilö vahvistamaan Logicentersin läsnäoloa Puolassa ja varmistamaan kasvumme tulevaisuudessa”, kertoo Matthias Kettelhoit, toimitusjohtaja, Logicenters.

Miljoona neliömetriä logistiikkatilaa kolmen vuoden aikana

Logicentersilla on kunnianhimoiset suunnitelmat muuttaa puolalaisia logistiikkamarkkinoita ESG:n ja kestävän kehityksen osalta. Seuraavan kolmen vuoden aikana yhtiön tavoitteena on ostaa ja kehittää jopa miljoona neliömetriä logistiikkatilaa Puolassa. Puolan logistiikkakiinteistöt pohjaavat Logicentersin pohjoismaiseen konseptiin, jossa tulevaisuuden logistiikkatilat keskittyvät laadukkaisiin, moderneihin ja ekologisiin pitkän aikavälin ratkaisuihin.

“On erittäin jännittävää johtaa Logicentersin sijoituksia Puolassa. Olen ylpeä liittyessäni niinkin menestyneen ja arvojohdetun yhtiön joukkoon kuin Logicenters. Odotan innolla, että pääsen kehittämään Logicentersia Puolan johtavaksi logistiikkakiinteistöjen kumppaniksi. Tämä tapahtuu etsimällä hyviä ratkaisuja potentiaalisille asiakkaille ja tarjoamalla nykyisille asiakkaillemme mahdollisuutta kasvaa kanssamme”, kertoo Søren Rodian Olsen, Logicenters Puolan toimitusjohtaja.

Published: elokuu, 16 2021