PostNord muuttaa NREP Logicentersin lajittelukeskukseen Pirkkalassa

17 kesäkuun, 2020

NREP Logicenters on allekirjoittanut vuokrasopimuksen PostNord Oy:n kanssa Suomessa. Vuokrasopimukseen kuuluu 4 600 neliömetrin postin lajittelukeskus Kurikantiellä Pirkkalassa. Keskuksen on määrä valmistua vuoden 2021 toisella neljänneksellä ja siihen sisältyy 2 000 neliömetrin laajennusmahdollisuus. Lajittelukeskuksen lisäksi NREP Logicenters tulee kehittämään kiinteistölle myös erillisen 7 000 neliömetrin varastorakennuksen.

Pohjoismaiden johtava logistiikkakiinteistöjen kehittäjä ja omistaja NREP Logicenters jatkaa kiinteistöportfolionsa kehittämistä ja vahvistamista sijainniltaan strategisilla logistiikka-alueilla Pohjoismaissa. Yhtiö on nyt allekirjoittanut PostNord Oy:n kanssa vuokrasopimuksen, jonka mukaisesti NREP Logicenters kehittää Pirkkalaan Kurikantielle 4 600 neliömetrin kokoisen postin lajittelukeskuksen. Keskuksen arvioidaan valmistuvan vuoden 2021 toisella neljänneksellä. Lajittelukeskuksen yhteyteen voidaan rakentaa myös 2 000 neliömetrin laajennus. NREP Logicenters kehittää kiinteistölle myös erillisen, 7 000 neliömetrin kokoisen varastorakennuksen.

”On hienoa, että uusi lajittelukeskuksemme saa vuokralaiseksi PostNord Oy:n, joka on tunnettu ja arvostettu yritys. Pääsemme hankkeessa toteuttamaan modernin kiinteistön, jossa hyödynnetään monipuolisesti uusiutuvaa energiaa. Uskomme, että PostNord Oy tulee menestymään uusissa tiloissaan”, sanoo Logicenters Finlandin kaupallinen johtaja Jarkko Äikää.

NREP Logicentersin tavoitteena on lämmittää lajittelukeskus geoenergialla ja tuottaa osa rakennuksen sähköenergiasta aurinkovoimalla. Yhtiö on keskittynyt kehittämään logistiikkakiinteistöjä, joilla on mahdollisimman pieni hiilijalanjälki ja alhainen energiankulutus.

”Uudistamme logistiikkaverkostoamme, jotta voimme toimittaa lähetyksiä entistä nopeammin ja vastuullisemmin koko Suomeen. Tämä ratkaisu vahvistaa huomattavasti kilpailukykyämme ja ketteryyttämme jatkuvasti muuttuvassa logistiikkamarkkinassa. Haluamme kiittää NREP Logicentersia joustavasta yhteistyöstä, ja odotamme innolla muuttoa uusiin tiloihimme”, sanoo PostNord Oy Suomen operatiivisista toiminnoista vastaava johtaja Jani Ståhlhammar.

Published: kesäkuu, 17 2020