Petri Valkama nimitetty NREP:n uudeksi osakkaaksi

26 helmikuun, 2019

Pohjoismainen kiinteistösijoitusyhtiö NREP on nimittänyt Petri Valkaman yhtiön uudeksi osakkaaksi ja Suomen sijoitusorganisaation johtajaksi. Valkama on ollut avainroolissa NREP:n kasvussa Suomessa viimeisen viiden vuoden ajan.

Uudessa roolissaan Petri Valkama toimii NREP:n sijoitusorganisaation johtajana Suomessa vastaten kiinteistöjen kaupoista, hallinnoinnista ja kehityksestä. Valkama aloitti NREP:llä vuoden 2014 alussa, ja hän on uransa aikana erikoistunut sijoitusmahdollisuuksien tunnistamiseen ja toteuttamiseen erilaisilla strategioilla. Ennen nimitystään Valkama vastasi NREP:n vuokra-asuntosijoituksista. Lisäksi hän on ansioitunut kehittämällä yhtiölle uusia investointistrategioita, esimerkiksi tontinvuokraukseen ja majoittumiseen liittyen. Viimeisen viiden vuoden aikana Valkama on ollut mukana lähes kaikissa NREP:n transaktioissa Suomessa. Ennen NREP:iä hän työskenteli viisi vuotta konsulttiyhtiö McKinsey & Companylla.

”Petri on yksi sijoitustiimimme avainhenkilöistä ja erittäin pidetty kollega. Hänellä on pragmaattinen ja positiivinen työskentelytapa ja erittäin syvällinen ymmärrys ja näkemys kiinteistösijoittamisesta ja erityisesti asuntokehityksestä”, kertoo NREP:n osakas ja CIO Jani Nokkanen.

”NREP on yhtiö, jossa on rajattomasti mahdollisuuksia. Uskon, että voimme asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa kehittää suomalaista yhteiskuntaa ja parantaa ihmisten elämää luomalla uusia palveluja ja toimintamalleja perinteiselle kiinteistömarkkinalle. Olen todella ylpeä päästessäni kehittämään Suomen sijoitustoimintaamme eteenpäin, ja näen paljon potentiaalia kasvullemme Suomessa”, kertoo NREP:n osakas Petri Valkama.

“NREP:llä työskentelee todella lahjakkaita ihmisiä, joilla on vahvat arvot ja halu muokata kiinteistöalaa ja rakennettua ympäristöä. Petri on osoittanut todellista sitoutumista NREP:n henkeen, arvoihin ja visioon, ja olen ylpeä voidessamme nimittää hänet osakkaaksi”, kertoo NREP:n toimitusjohtaja Claus Mathisen.

NREP on toiminut Suomessa jo vuodesta 2005, mistä lähtien yhtiö on pyrkinyt aktiivisesti kehittämään suomalaista kiinteistömarkkinaa ja tuomaan markkinaan uusia innovaatioita ja konsepteja. Suomen organisaatio on kasvanut ulos entisistä tiloistaan, ja yhtiön Suomen konttori muutti hiljattain isompiin tiloihin Helsingin keskustassa.

Lisätietoja:
Jani Nokkanen, osakas ja CIO, NREP, +358 9 674 410

Published: helmikuu, 26 2019