NREP tuo uuden innovatiivisen elämisen konseptin Helsinkiin

25 huhtikuun, 2019

Pohjoismainen kiinteistösijoitus- ja kehitysyhtiö NREP lanseeraa uuden Noli Studios -konseptin elämiseen ja majoittumiseen Helsingissä. Ensimmäiset kohteet avataan Katajanokalla ja Sörnäisissä syksyllä 2019. Myöhemmin Noli Studios laajenee myös muihin Pohjoismaihin. Konseptissa yhdistyvät kodin mukavuus ja hotellin palvelut, ja se on ainutlaatuinen joustavuudeltaan, palveluiltaan, yhteisöllisyydeltään ja hinnoittelultaan.

Noli Studios tarjoaa studioita kattavilla palveluilla matkailijoille ja kotia etsiville. Studioissa voi yöpyä joustavasti päivän, kuukauden tai pidempään. Majoittumisen hintaan kuuluvat monipuoliset palvelut helpottavat arkea ja luovat mahdollisuuksia yhteisölliseen elämään. Ensimmäinen kohde avataan Helsingin Katajanokalle Keskon historialliseen pääkonttoriin lokakuussa ja toinen Sörnäisten Kansa-taloon marraskuussa 2019.

”Projektityö, lyhytaikaiset työsuhteet, matkustus ja muutokset ihmisten henkilökohtaisessa elämässä ovat yleistyneet. Samanaikaisesti yhä useampi tavoittelee vaivatonta arkea ja vapautta elää juuri omanlaistaan elämää. Noli Studios vastaa tähän tarpeeseen tarjoten joustavuutta ja uudenlaista yhteisöllisyyttä”, kertoo NREP:n osakas Petri Valkama.

Kaikissa studioissa on keittiö ja studiot voi valita joko täysin tai kevyesti kalustettuna. Hinnoittelu perustuu majoituksen kestoon: mitä pidempään vieras majoittuu, sitä edullisempi kuukausihinta on. Pidemmän majoituksen hinnat ovat linjassa alueiden vuokratasojen kanssa.

”Uskomme konseptin kiinnostavan erityisesti työssäkäyviä nuoria kaupunkilaisia, start-up-yrityksiä ja yrittäjiä, sekä yrityksiä, jotka tarvitsevat majoitusta ulkomailta Helsinkiin muuttaville työntekijöille”, jatkaa Valkama.

Studion hintaan sisältyvät siivous, kuntosali, saunaosasto sekä yhteiskäyttötiloja oleskeluun, ruoanlaittoon ja työskentelyyn. Jokaisessa kohteessa toimii myös rento kortteliravintola, joka palvelee vieraita ja naapuruston asukkaita. Myös työskentelytilat ovat kaikille avoimia. Henkilökunta järjestää vieraille erilaisia aktiviteetteja ja lähiseudun yritysten kanssa solmitaan kiinnostavia kumppanuuksia laajentamaan palvelutarjontaa. Yhteistyössä ovat mukana jo esimerkiksi Allas Sea Pool, Anton&Anton ja Pelago.

”Haluamme olla mukana kehittämässä kaupunkielämää, jossa ihmiset voivat nauttia vapaa-ajasta ja osallistua yhteisöihin, jotka tuntuvat omilta. Olemme iloisia yhteistyöstä Noli Studios -konseptin kanssa, joka jakaa nämä arvot kanssamme”, kertoo Allas Sea Poolin toimitusjohtaja Bodil Ståhl.

”Konseptissa on ainutlaatuista yhteisöllisyyden korostaminen – me haluamme osaltamme edistää sitä ruoanlaiton puolella. Toivomme, että Noli Studiosin asiakkaiden on helppo päivän päätteeksi rentoutua kokkailemalla hyvää ruokaa yhdessä”, jatkaa Anton&Antonin toimitusjohtaja Andrea Hasselblatt.

Noli Katajanokalle avataan 263 ja Noli Sörnäisiin 197 studiota. Studioiden varaaminen on mahdollista 14.5. alkaen osoitteessa nolistudios.com.

Published: huhtikuu, 25 2019