NREP saneerasi 80-luvun toimiston moderniksi monikäyttäjätoimistoksi paraatipaikalle Pasilaan

30 elokuun, 2018

Pohjoismainen kiinteistösijoitusyhtiö NREP on saneerannut vanhan 1980-luvun toimistotalon uuteen loistoon Pasilassa. Uusi Rubik-monikäyttäjätoimisto sijaitsee loistavien liikenneyhteyksien ja palveluiden äärellä Länsi-Pasilassa Triplan kauppakeskusta vastapäätä. Myös HUS siirtää toimintojaan Rubikiin.

12 000 neliömetrin toimistotalosta 80 % on jo vuokrattu, ja kiinteistössä toiminnan ovat aloittaneet lounasravintola Dylan Böle, Grind Therapy -kahvila sekä toimistovuokralaiset Soupster Family, Suomen Lähetysseura ja Suomen Pipliaseura. Lisäksi HUS on vuokrannut kiinteistöstä yli 4 500 neliömetriä toimisto- ja vastaanottotiloja. HUSin tilojen muutostyöt valmistuvat loppuvuodesta, ja Rubikiin siirtyy mm. glaukooman, foniatrian ja psykiatrian toimintaa.

Toimistokohteen saneerauksessa keskityttiin erilaisten käyttäjien tarpeisiin. Aulapalvelut, viihtyisä sisäpihan terassialue sekä kokouskeskus taipuvat niin yksittäisten tapaamisten kuin suurempienkin tilaisuuksien järjestämiseen. Kiinteistössä on panostettu yhteiskäyttötiloihin, jotka on uusittu kauttaaltaan, ja syksyn aikana Rubikiin aukeaa myös Optimal Performance Center -kuntosali.

”Kauppakeskus Triplan ja uuden aseman myötä Pasilasta kehittyy vilkas bisneskeskus, joka vetää puoleensa yrityksiä ja aktiivisia innovatiivisia toimijoita. Uudistettu Rubik tarjoaa modernit ja energiatehokkaat liike- ja toimistotilat Pasilan paraatipaikalla”, kertoo NREP:n osakas Jani Nokkanen.

Rubikissa on vapaana vielä muutamia liike- ja toimistotiloja. Tilojen vuokrausta hoitaa JLL.

Lisätietoja: Jani Nokkanen, osakas, NREP, +358 9 674 410

Tilakyselyt:

Jukka Kuusinen, JLL, +358 40 530 5658

Anna Lievonen, JLL, +358 40 848 9910

Published: elokuu, 30 2018