Nrep rakennuttaa uuden liikekeskittymän Espoon Laajalahteen

19 maaliskuun, 2018

Pohjoismaiden johtava kiinteistösijoittaja ja -kehittäjä Nrep rakennuttaa Espoon Laajalahteen uuden 15 000 neliömetrin liikekeskittymän. Kohde on jo vuokrattu lähes täyteen ja se avataan kuluttajille loppuvuodesta 2018. Liikekeskittymän päävuokralaisiksi tulevat Lidl ja Tokmanni.

Pitkään kehitteillä ollut monivaiheinen hanke on vihdoin edennyt Nrep:n toimesta rakennusvaiheeseen, ja rakennustyöt on nyt käynnistetty. Lidlin ja Tokmannin lisäksi muita tiloihin tulevia vuokralaisia ovat muun muassa Power, Jysk, Plantagen sekä pääkaupunkiseudun ensimmäinen Leos Lekland -leikkimaa. Nrep suunnittelee laajentavansa Laajalahden liikekeskittymää ja sen palvelutarjontaa myös jatkossa.

”Olemme erittäin tyytyväisiä päästessämme vihdoin aloittamaan tämän uuden liikekeskittymän rakentamisen. Kohteen vuokralaiset ovat tunnettuja ja erittäin vetovoimaisia vähittäiskaupan toimijoita ja olemme vakuuttuneita, että uusi liikepaikka tulee menestymään hyvin. Hanke sopii hyvin strategiaamme kehittää ennakkoon vuokrattuja kohteita pääkaupunkiseudulle”, sanoo Nrep:n Joonas Lemström.

Liikekeskittymällä on erinomainen sijainti Turunväylän varrella, Sinimäentien ja Turveradantien vilkkaassa risteyksessä. Uuden liikepaikan päämarkkina-alueella asuu yli 100 000 asukasta, ja alueella ei vastaavia kaupan palveluita ole aiemmin ollut tarjolla. Liikekeskittymä vastaa näin pitkän odotuksen jälkeen kuluttajien tarpeisiin ja luo alueelle täysin uutta palvelutarjontaa.

”Laajalahden uusi Lidl-myymälä palvelee Pohjois-Tapiolan ja Laajalahden kasvavia asuinalueita. Liikekeskukseen on hyvät liikenneyhteydet, ja uskomme sen vetävän paljon asiakkaita”, Lidl Suomen aluejohtaja Kalle Noukkala kertoo.

”Olemme erittäin iloisia siitä, että pääsemme palvelemaan alueen asiakkaita jo jouluna 2018 laajoilla valikoimilla ja halvoilla hinnoilla”, iloitsee Tokmannin kauppapaikka- ja konseptijohtaja Harri Koponen.

Lisätietoja:

Jani Nokkanen, Osakas, Nrep, +358 9 674 410

Joonas Lemström, Nrep, +358 50 327 3493

Nrep on vuonna 2005 perustettu Pohjoismaiden johtava kiinteistösijoittaja ja -kehittäjä. Yhtiö hallinnoi 4 miljardin euron kiinteistövarallisuutta ja työllistää yli 120 asiantuntijaa Pohjoismaissa, joista noin 25 Suomessa. Nrep toimii kaikissa tärkeimmissä kiinteistöalan segmenteissä: asunnot, toimistot, liiketilat, ja logistiikka. Kiinteistöjen omistamisen lisäksi Nrep kehittää aktiivisesti kohteitaan tiiviissä yhteistyössä sidosryhmiensä kanssa.