Nrep rakennuttaa modernin toimistokiinteistön Vantaan Aviapolikseen

30 toukokuun, 2018

Nrep rakennuttaa Vantaalle Aviapoliksen lähistölle modernin 10 000 neliömetrin toimistokiinteistön. Kiinteistö rakennutetaan yhteistyössä suomalaisen kiinteistökehitysyhtiö CRE Property Development Oy:n kanssa ja sen on tarkoitus valmistua kesällä 2019.

Kiinteistö rakennetaan keskeiselle paikalle Aviapoliksen nopeasti kehittyvälle alueelle. Tilat sijaitsevat kävelymatkan päässä juna-asemasta, ja niihin on hyvät yhteydet myös Tuusulantieltä ja Kehä III:lta. Toimistokiinteistön suunnittelussa on huomioitu kansainvälisten yritysten tarpeet, sillä kohde on erinomaisten liikenneyhteyksien varrella Helsinki-Vantaan lentokenttäalueen välittömässä läheisyydessä. Koko rakennusalue on kehittynyt viime aikoina nopeasti. Samalla alueella on paljon uusia kiinteistökohteita, ja sinne on suunnitteilla useita uusia toimistokiinteistöjä.

”Olemme ylpeinä mukana Aviapoliksen toimistokiinteistöjen kaltaisessa kärkihankkeessa. Uskomme lentokenttäalueen kehitykseen, ja samalla edistämme osaltamme rakentamisen ympäristöajattelua rakentamalla laadukkaat toimistotilat mahdollisimman ympäristöystävällisesti”, sanoo Nrep:n osakas Jani Nokkanen.

Usean vuokralaisen toimistokiinteistö ja sen modernit työskentelytilat rakennetaan energiatehokkaasti ja uusimpien toimistostandardien sekä kultatason LEED-ympäristösertifikaatin vaatimusten mukaisesti. Rakennukseen on esimerkiksi suunnitteilla viherkatto ja se lämpiää maalämmöllä.

”Meistä on hienoa päästä toteuttamaan nyt rakennettavia toimistokiinteistöjä yhdessä Nrep:n kanssa. Modernit tilat ovat jo nyt herättäneet paljon kiinnostusta. Kiinteistöstä on tällä hetkellä pitkäaikaisilla sopimuksilla vuokrattu yli 50 prosenttia, ja vuokrattavia tiloja on edelleen tarjolla noin 3700 neliömetriä. Tavoitteemme on saavuttaa 100 prosentin käyttöaste heti rakennuksen valmistumisen jälkeen”, toteaa CRE Property Developmentin projektijohtaja Ville Kero.

Lisätietoja:
Jani Nokkanen, osakas, Nrep, +358 9 674 410

Published: toukokuu, 30 2018