Nrep osti Espooseen sijoittuvan asuntoportfolion OP:n rahastolta

3 heinäkuun, 2023

Nrep on ostanut kaksi asuntokohdetta Espoosta OP-Vuokratuotto -erikoissijoitusrahastolta. Kohteet sijaitsevat hyvien julkisten liikenneyhteyksien ja palveluiden äärellä tarjoten mahdollisuuden laadukkaaseen vuokra-asumiseen.

Yksiöistä, kaksioista ja perheasunnoista koostuva portfolio sisältää 190 asuntoa, joiden huoneistopinta-ala on yhteensä yli 10 000 neliömetriä. Vuonna 2014 ja 2018 valmistuneet kohteet sijaitsevat Matinkylässä ja Perkkaalla.

Nrepin tavoitteena on parantaa kohteiden vastuullisuusprofiilia kehittämällä niiden energiatehokkuutta ja panostamalla uusiutuvan sähkön ja lämmön osuuteen aurinkopaneelien ja maalämmön avulla. Kohteiden energialuokkaa tullaan nostamaan ja kohteille haetaan ”BREEAM Very Good”-ympäristösertifikaattia.

”Matinkylä ja Perkkaa ovat Espoon kehittyviä kaupunginosia, joiden asukasmäärät ovat kasvaneet viimeisten vuosien aikana. Nrepin tavoitteena on vastata kaupunkien tarpeisiin ja mahdollistaa laadukas vuokra-asuminen entistä useammalle kaupunkilaiselle. Ostetut kiinteistöt sopivat hyvin sijoitusstrategiaamme ja tarjoavat alueen asukkaille laadukkaita eri kokoisia vuokra-asuntoja, joille on tässäkin markkinatilanteessa vahva kysyntä. Näemme mahdollisuuksia luoda kohteille lisäarvoa etenkin ESG-investointien avulla, ja tulemme panostamaan uusiutuviin energiaratkaisuihin sekä energiatehokkuuden parantamiseen” kommentoi Nrepin maajohtaja Joonas Lemström.

”Nyt tehdyllä kaupalla jatkamme salkun kierrättämistä ja teemme tilaa syksyllä valmistuville laadukkaille ja energiatehokkaille kohteille, joilla vahvistamme salkun tuottokykyä”, toteaa OP-Vuokratuoton salkunhoitaja Antero Tenhunen.

Asuntoja tullaan vuokraamaan ja hallinnoimaan Nrepin vuokra-asumisen brändin, Juli Livingin, alla. Juli Livingiin voi tutustua osoitteessa www.juliliving.com.

Published: heinäkuu, 3 2023