Nrep ostaa tunnetun toimistokiinteistön Espoon Keilaniemestä

29 kesäkuun, 2023

Nrep vahvistaa kiinteistöportfoliotaan ja ostaa toimistokiinteistön Espoon Keilaniemestä. Yhtiön tavoitteena on vahvistaa modernien toimistotilojen tarjontaa alueella sekä kehittää kiinteistöä kestävämpään suuntaan.

Pohjoismaiden johtava kiinteistösijoittaja- ja kehittäjä Nrep ostaa Espoon Keilaniemessä sijaitsevan toimistokiinteistön. Vuonna 2001 valmistunut kiinteistö on osa isompaa kokonaisuutta, joka tunnetaan erityisen hyvin Nokian entisenä pääkonttorina. Ostettava kiinteistö sijaitsee osoitteessa Keilalahdentie 2-4 FG ja se toimii nykyään pörssiyhtiö Tietoevryn pääkonttorina.

Arkkitehtitoimisto Helin & Co:n suunnitteleman toimistotalon vuokrattava pinta-ala on noin 17 300 neliömetriä. Kiinteistö on täyteen vuokrattu. Rakennuksesta löytyvät myös aulapalvelu, lounasravintola, auditorio, kokoustilat, kuntosali sekä kattoterassi. Kauppaan kuuluu 404 autopaikkaa viereisestä pysäköintitalosta.

Sijainti Espoon suosituimmalla yritysalueella

Ainutlaatuisella paikalla meren äärellä sijaitsevasta kiinteistöstä on erinomaiset joukkoliikenneyhteydet muun muassa Helsingin keskustaan. Keilaniemen metroasema löytyy lähettyviltä ja vuonna 2024 valmistuva pikaraitiotie Raide-Jokeri tulee parantamaan toimistorakennuksen saavutettavuutta entisestään.

Keskeinen sijainti sekä nimekkäät vuokralaiset tekevät Keilaniemestä erittäin houkuttelevan kohteen toimitilamarkkinoilla.

”Viime vuosina todellisen kehitysbuumin kokenut Keilaniemi kuuluu koko pääkaupunkiseudun tavoitelluimpiin yritysalueisiin ja näemme, että Keilaniemen asema pysyy vahvana myös jatkossa toimistomarkkinalla tapahtuvista muutoksista huolimatta. Usean Helsingin pörssissä noteeratun yhtiön pääkonttori sijaitsee alueella, ja on odotettavissa, että uusien toimistovuokralaisten virta Keilaniemeen jatkuu myös tulevina vuosina. Haluamme olla mukana mahdollistamassa tätä kasvua”, sanoo Nrepin maajohtaja Joonas Lemström.

Nrepin strategiaan kuuluu kiinteistön vastuullisuusprofiilin kehittäminen. Yhtiön tavoitteena on yhdessä päävuokralaisen kanssa parantaa Keilaniemen kiinteistön energiatehokkuutta, pienentää hiilijalanjälkeä sekä hakea kiinteistölle LEED Platinum -tason sertifiointi.

Suomen johtavaksi toimistokiinteistöjen kehittäjäksi ja omistajaksi tähtäävän Nrepin tavoitteena on rakentaa tulevien vuosien aikana parin miljardin euron arvoinen laadukas toimistoportfolio pääkaupunkiseudulle. Yhtiön omistamiin toimistorakennuksiin lukeutuu muun muassa UPM:n entinen pääkonttori Helsingin keskustassa.

Published: kesäkuu, 29 2023