Nrep myy Rubik-toimitilakiinteistön Pasilassa eQ Hoivakiinteistöille noin 47 miljoonalla eurolla

12 joulukuun, 2019

Pohjoismaiden johtava kiinteistökehitysyhtiö Nrep on myynyt saneeraamansa Rubik-monikäyttäjärakennuksen Länsi-Pasilasta eQ Hoivakiinteistöille noin 47 miljoonalla eurolla. Nrep on tehnyt kiinteistöön erittäin kattavan peruskorjauksen ja hankkinut aktiivisella vuokraustyöllä kohteeseen vakaat vuokralaiset.

Nrep:n saneeraama 12 000 neliömetrin Rubik-toimistokokonaisuus sijaitsee loistavien liikenneyhteyksien ja palveluiden äärellä Länsi-Pasilassa Mall of Tripla -kauppakeskusta ja Pasilan asemaa vastapäätä. Nrep on tehnyt 1980-luvulla valmistuneeseen kiinteistöön laajan modernisoinnin, jossa uusittiin kiinteistön tilojen pintamateriaalit ja sisustus, vesi- ja viemärijärjestelmät, sähköt, lämmitys- ja ilmanvaihto, automaatiojärjestelmä sekä katto ja julkisivut.

Saneeraus toteutettiin vuosina 2017–2018, minkä jälkeen Nrep on tehnyt aktiivista vuokraustyötä kiinteistössä. Nyt Rubikin tiloista yli 90 prosenttia on vuokrattu. Kiinteistön päävuokralainen on HUS, jonka käytössä on yli puolet kiinteistön tiloista. HUS:n lisäksi kiinteistössä ovat vuokralla muun muassa Suomen Lähetysseura, Fysios, Touhula, Soupster Family ja Delivery Hero.

”Olemme luoneet Rubikista laajalla modernisoinnilla houkuttelevan toimitilakohteen, joka täyttää nykyajan vaatimukset. Aktiivisen vuokraustyön ja Pasilan alueen kehityksen myötä olemme saaneet kiinteistöön vakaat vuokralaiset. Olemme tyytyväisiä, että Rubik saa nyt liiketoimintasuunnitelmamme mukaisesti uuden luotettavan omistajan”, kertoo Nrep:n sijoitusjohtaja ja osakas Jani Nokkanen.

”Terveyspalveluiden saatavuus erinomaisella sijainnilla ja uudistetuissa tiloissa nousee tulevaisuudessa vieläkin tärkeämmäksi, ja Rubik täytti nämä kriteerit erinomaisesti. Nrep on tehnyt ammattimaista työtä kohteen kehityksessä, minkä myötä kohteen käyttäjäkunta ja tulevaisuuden käyttömahdollisuudet sopivat hyvin rahastomme terveyspalvelusegmenttiin”, kertoo eQ Hoivakiinteistöjen sijoitusjohtaja Jennifer Eloheimo.

Lisätietoja:
Jani Nokkanen, osakas, Nrep, +358 9 674 410

Published: joulukuu, 12 2019