Nrep myy liikekiinteistöjä eQ Liikekiinteistöille noin 74 miljoonalla eurolla

2 huhtikuun, 2019

Pohjoismainen kiinteistösijoitusyhtiö Nrep myy neljä kehittämäänsä liikekiinteistöä Espoossa, Tampereella ja Nurmijärvellä. Kiinteistöt ostaa eQ Liikekiinteistöt, ja kiinteistöjen kauppahinta on noin 74 miljoonaa euroa.

Myytävät kohteet ovat Niipperin K-Supermarket ja Laajalahden Bredis Espoossa, Lielahden liikekeskittymä Tampereella sekä Nurmijärven Rajamäellä sijaitseva paikalliskeskus Rajamäen Lähde. Kaikki kiinteistöt on vuokrattu täyteen luotettaville ja pitkäaikaisille vuokralaisille, jotka tuovat lähialueiden asukkaille uusia palveluita päivittäistavarakaupoista monipuolisiin vapaa-ajan palveluihin. Rajamäen Lähde avasi ovensa asiakkaille viime lokakuussa ja Laajalahden Brediksen avajaisia vie-tettiin maaliskuussa.

Nrep on kehittänyt myytäviä kiinteistöjä aktiivisesti. Niipperin K-Supermarketin kehittämisessä Nrep oli mukana jo ennen rakennusvaihetta, ja Rajamäen Läh-teen sekä Laajalahden Brediksen yhtiö on kehittänyt alusta asti. Nrep suunnittelee myös Bredis-liikekeskittymän laajennusta, jonka on tarkoitus valmistua vuonna 2020. Lielahden liiketiloissa yhtiö toteutti mittavan laajennuksen ja perusparannuksen vuonna 2016.

”Tämä kiinteistökauppa on luonteva jatkumo strategiallemme, jossa pyrimme irtautumaan kehittämistämme NSF 1- ja NSF 2 -rahastojen retail-kohteista. Olemme erittäin tyytyväisiä, että kohteet saavat eQ Liikekiinteistöistä luotettavan ja pitkäaikaisen omistajan”, sanoo Nrep:n osakas Jani Nokkanen.

”Vahvoissa osamarkkinoissa sijaitsevat hyvin toimivat kaupan kohteet, joiden kon-septit vastaavat kunkin alueen palvelukysyntään ovat haluttuja sekä vuokralais- että sijoittajamarkkinassa. Nyt hankituissa kohteissa kriteerit täyttyvät hienosti”, kertoo eQ Liikekiinteistöjen sijoitusjohtaja Samuel Granvik.

Lisätietoja:

Jani Nokkanen, osakas, Nrep, +358 9 674 410

Published: huhtikuu, 2 2019