Nrep myi kaksi toimistokiinteistöä eQ Liikekiinteistöille pääkaupunkiseudulla

17 tammikuun, 2019

Pohjoismainen kiinteistösijoitusyhtiö Nrep on myynyt toimistokiinteistöt Pitäjänmäessä ja Aviapoliksen Gate8-toimistoalueella. Molemmat kiinteistöt myytiin eQ Liikekiinteistöille. Kaupan arvo on yhteensä noin 25 miljoonaa euroa.

Nrep on myynyt eQ Liikekiinteistölle Hiomatie 30 -toimistokiinteistön Pitäjänmäen yritysalueella sekä Piano-toimistokiinteistön Aviapoliksen Gate8-toimistoalueella. Nrep:n vuokraustoiminta molemmissa kiinteistöissä on ollut onnistunutta, ja kiinteistöissä toimivat vuokralaiset ovat tyytyväisiä laadukkaisiin tiloihin.

”On hienoa, että kohteiden eteen tehty aktiivinen työ vuokralaisten hankinnassa on tuottanut tulosta. Tarjontaa moderneille toimitiloille on pääkaupunkiseudulla runsaasti, mutta tällaisille korkeatasoisille muuntojoustaville tiloille riittää myös kysyntää. Olemme todella tyytyväisiä, että molemmat kiinteistöt saavat nyt alkuperäisen liiketoimintasuunnitelmamme mukaisesti luotettavan kotimaisen omistajan”, sanoo Nrep:n osakas ja sijoitusjohtaja Jani Nokkanen.

Pitäjänmäessä sijaitseva 5 900 neliömetrin Hiomotie 30 -toimistokiinteistö tarjoaa vuokralaisilleen modernit tilat, jotka muovautuvat joustavasti käyttäjien tarpeisiin. Kiinteistössä toimii useita pitkäaikaisia vuokralaisia, mukaan lukien ABB, Mobylife ja Stella Turvapuhelin. Aviapoliksen moderni Piano-toimistokiinteistö puolestaan sijaitsee loistavalla paikalla kahdeksan toimistokiinteistöä yhdistävällä Gate8-toimistoalueella vain viiden minuutin ajomatkan päässä lentoasemalta ja vastapäätä kauppakeskus Jumbon monipuolisia palveluita.

”Nyt hankitut kohteet täydentävät oivallisesti toimistotarjontaamme pääkaupunkiseudulla. Näemme valikoiduissa sijainneissa ja kohteissa edelleen potentiaalia, mitä todistaa myös tähän saakka tehty hyvä kehitystyö”, kertoo eQ Liikekiinteistöjen sijoitusjohtaja Samuel Granvik.

Lisätietoja:
Jani Nokkanen, sijoitusjohtaja ja osakas, Nrep, +358 9 674 410

Published: tammikuu, 17 2019