NREP Logicentersin ja Postnord Oy:n uuden lajittelukeskuksen rakentaminen on aloitettu Pirkkalassa

4 marraskuun, 2020

23. lokakuuta juhlittiin NREP Logicentersin kehittämän lajittelukeskuksen peruskiven muurausta Kurikantiellä Pirkkalassa. Moderni 4 600 neliömetrin kokoinen lajittelukeskus vuokrataan PostNord Oy:lle, jonka kanssa NREP Logicenters allekirjoitti vuokrasopimuksen aiemmin tänä vuonna. NREP Logicenters kehittää kiinteistölle myös erillisen, 7 000 neliömetrin kokoisen varastorakennuksen.

Pohjoismaiden johtava logistiikkakiinteistöjen kehittäjä ja omistaja NREP Logicenters kertoi kesällä 2020 allekirjoittaneensa vuokrasopimuksen PostNord Oy:n kanssa Suomessa. Sopimukseen kuuluu 4 600 neliömetrin kokoinen lajittelukeskus Kurikantiellä Pirkkalassa. Nyt Pirkkalassa on juhlistettu rakennuksen peruskiven muuraamista, ja kiinteistön on määrä valmistua vuoden 2021 kesällä. Lajittelukeskus tullaan lämmittämään geoenergialla, ja osa rakennuksen sähköenergiasta tuotetaan aurinkovoimalla.

”Olemme iloisia, että PostNordin lajittelukeskuksen kehitystyö on saatu vauhtiin ja uskomme, että rakennus soveltuu erinomaisesti PostNordin tarpeisiin. Rakennus on myös hieno osoitus siitä, kuinka me Logicentersissä olemme keskittyneet minimoimaan kehittämiemme kiinteistöjen ympäristövaikutukset”, kertoo Logicenters Finlandin kaupallinen johtaja Jarkko Äikää.

Lajittelukeskuksen yhteyteen voidaan rakentaa myös 2 000 neliömetrin laajennus. NREP Logicenters kehittää kiinteistölle myös erillisen, 7 000 neliömetrin kokoisen varastorakennuksen.

”Olemme tyytyväisiä, että uuden lajittelukeskuksen peruskivi on nyt muurattu. Muun muassa tämän uuden keskuksen avulla panostamme siihen, että voimme toimittaa lähetyksiä entistä nopeammin ja vastuullisemmin koko Suomeen. Uusi keskus vahvistaa kilpailukykyämme ja ketteryyttämme, joten odotamme innolla muuttoa uusiin tiloihimme”, sanoo PostNord Oy Suomen operatiivisista toiminnoista vastaava johtaja Jani Ståhlhammar.

Läsnä peruskiven muuraustilaisuudessa olivat Marko Määttä (Logicenters), Ville Hilmola (PostNord), Jaakko Hermikoski (PostNord), Jani Ståhlhammar (PostNord) ja Jarkko Äikää (Logicenters).

Published: marraskuu, 4 2020