Nrep ja SRV rakentavat Tikkurilan ytimeen noin 400 uutta asuntoa

31 toukokuun, 2018

Nrep rakennuttaa Vantaan Tikkurilan keskustaan noin 400 uutta vapaarahoitteista vuokra- ja omistusasuntoa. Asunnot rakentaa SRV, ja ensimmäiset asunnot valmistuvat vuonna 2022.

Asunnot rakennetaan Tikkurilan ydinkeskustaan, Asematien ja Unikkotien väliin. Mittavan hankkeen kehitys aloitettiin yhdessä Vantaan Seurakuntayhtymän ja Vantaan kaupungin kanssa vuoden 2015 lopussa, ja alueen asemakaavan kehitys on nyt valmis. SRV vastaa hankkeen toteutuksesta, ja rakentaminen aloitetaan keväällä 2019.

Merkittävällä asuntohankkeella Nrep jatkaa kehitystyötään Tikkurilassa, jossa yhtiö entuudestaan omistaa lähes 10 000 neliömetrin asema- ja ostoskeskus Dixin. SRV toteuttaa Autotalon kortteliin yli 400 kerrostaloasuntoa, joista pääosa on jo valmistunut ja 44 asuntoa vielä rakenteilla. Lisäksi SRV rakentaa Tikkurilassa 100 asuntoa Hernetielle.

”Olemme erittäin tyytyväisiä saatuamme merkittävän hankkeen kehitys-vaiheen päätökseen ja aloittaessamme vihdoin sen toteutuksen. Kohde sijaitsee erinomaisella paikalla Tikkurilan keskustassa, ja uskommekin, että asunnoilla tulee olemaan vahva kysyntä”, kertoo Nrep:n osakas Jani Nokkanen.

”Tämä hanke istuu erinomaisesti SRV:n strategiaan ja vahvistaa SRV:n asemaa yhtenä pääkaupunkiseudun suurimpana asuntorakentajana”, sanoo asunnoista ja alueyksiköstä vastaava johtaja Antero Nuutinen SRV:ltä.

Nrep omistaa tontille valmistuvat vuokra-asunnot, ja omistusasunnot toteutetaan Nrep:n ja SRV:n yhteisenä hankkeena. Asuntojen lisäksi kiinteistön kivijalkaan rakennetaan liiketiloja.

Lisätietoja:
Jani Nokkanen, osakas, Nrep puh. +358 9 674 410
Antero Nuutinen, johtaja, asunnot ja alueyksiköt, SRV puh. +358 40 531 4918

Published: toukokuu, 31 2018