Nrep ja Kesko ovat päässeet sopimukseen Vuosaaren palvelutarjonnan parantamisesta – K-Supermarket laajentuu K-Citymarketiksi

8 toukokuun, 2023

Nrep ja Kesko ovat sopineet Kauppakeskus Columbuksessa sijaitsevan K-Supermarket Vuosaaren laajentamisesta K-Citymarketiksi. Muutoksen myötä kaupan palveluvalikoima kasvaa, myymälätila lähes tuplaantuu ja nimi muuttuu K-Citymarket Columbukseksi. Muutostyöt Vuosaaressa toteutetaan vaiheittain loppuvuodesta 2023 ja laajennusosan osalta vuoden 2024 aikana. K-Supermarket palvelee muutostöiden ajan normaalisti.

Kauppakeskus Columbuksen K-Supermarketin muuttamisella K-Citymarket Columbukseksi vastataan kasvavan alueen ja sen asukkaiden tarpeeseen. Asiakaspalautteissa on pitkään toistunut toive monipuolisemmasta käyttötavaravalikoimasta erityisesti vaatteineen ja kenkineen.

”Meille on erittäin tärkeää olla mukana kasvavassa kaupungissa. Vuosaari on vireä alue, jonka asukkaille halutaan tarjota nykyistä parempia palveluita. Vuosaari on myös kätevästi liikenteen solmukohdassa: tulevaan K-Citymarket Columbukseen on helppo tulla niin julkisilla kuin autolla, mikä on olennaista kestävän kaupungin kannalta”, Keskon pääkaupunkiseudun aluejohtaja Laura Rissanen kertoo.

Myymälätilan muutosten lisäksi hankkeeseen sisältyy merkittäviä investointia kiinteistön talotekniikkaan, energiatehokkuuden parantamiseen ja lauhdelämmön hyödyntämiseen, minkä myötä Nrepin tavoitteena on nostaa Kauppakeskus Columbus A-energialuokkaan ja nostaa kohteen ympäristösertifioinnin tasoa. Jo nykyisellään kohteen lämmitysenergia ja sähkö tuotetaan täysin uusiutuvista lähteistä.

”Kauppakeskus Columbus on vilkas lähikauppakeskus, jonka markkina-alueella asuu jo lähes 40 000 asukasta ja asukasmäärä kasvaa edelleen merkittävästi tämän vuosikymmenen aikana. Olemme erittäin iloisia yhteistyöstä Keskon kanssa. K-Citymarketin myötä Kauppakeskus Columbuksen palvelutarjonta entisestään vahvistuu ja pääsemme kehittämään kiinteistöä kohti hiilineutraaliutta ”, Nrepin kauppakeskuksista vastaava johtaja Anu Hulkkonen toteaa.

K-Supermarket Vuosaaren kauppiaana toimii Sasu Hamina, joka jatkaa kauppiaana myös tulevassa K-Citymarket Columbuksessa. Myös sama tuttu henkilökunta jatkaa työtään K-Citymarketissa.

”Henkilökunnassani on paljon ruoan erittäin hyviä ammattilaisia niin lihan kuin kalan käsittelyn osalta. Meillä on kaupassa myös leipomo ja sekä sushi- että kotikeittiöt, mutta niiden toiminta on tuotteita lukuun ottamatta asiakkailta piilossa. Muutosten myötä voimme tuoda tämän käsillä tekemisen asiakkaiden silmien alle. Muiltakin osin tulemme kasvattamaan valikoimaamme, ja palvelevan verkkokauppamme kehitys tulee jatkumaan myös K-Citymarketissa”, K-kauppias Sasu Hamina kertoo.

Lisätietoja:
Anu Hulkkonen, kauppakeskuksista vastaava johtaja
+358 40 041 4175, anhu@nrep.com