Nrep haluaa vahvistaa naapurustojen lähipalveluita – Ostaa Kauppakeskus Granin Kauniaisten keskustasta

2 joulukuun, 2022

Pohjoismaiden johtava kiinteistösijoittaja- ja kehittäjä Nrep ostaa Kauniaisissa sijaitsevan Kauppakeskus Granin VVT Property Fund I Ky:ltä.

Granista tulee Nrepin neljäs naapurustoja palveleva paikalliskeskus. Kolme muuta ovat Helsingin Vuosaaressa sijaitseva Kauppakeskus Columbus, Arabiarannassa sijaitseva Kauppakeskus Arabia ja Tampereen Hervannassa sijaitseva Kauppakeskus Duo.

Lähipalvelut ja vastuullisuus

Näkyvällä ja keskeisellä paikalla juna-aseman vieressä sijaitseva Kauppakeskus Grani tarjoaa erinomaiset palvelut kaupungin noin kymmenelle tuhannelle asukkaalle. Kauppakeskuksessa on noin 7 500 neliömetriä vuokrattavaa tilaa, ja se on lähes täyteen vuokrattu.

Nrep haluaa kehittää Granin tarjontaa vastaamaan entistä paremmin alueen asukkaiden toiveita ja tarjota keskuksen asiakkaille viihtyisän sekä mutkattoman asiakaskokemuksen. Suunnitelmissa on muun muassa monipuolistaa kauppakeskuksen ravintolatarjoamaa ja parantaa keskuksen viihtyisyyttä.

“Meidän tavoitteenamme on vahvistaa Granin palvelutarjontaa ja sen roolia kauniaislaisten arjen helpottajana. Kauppakeskuksella on vahvat vuokralaiset sekä kävijäpohja, ja se sopii erinomaisesti meidän paikalliskeskuksiin keskittyvään sijoitusstrategiaamme”, kommentoi Nrepin maajohtaja Joonas Lemström.

Arkkitehti Kai Wartiaisen suunnittelema Kauppakeskus Grani otettiin käyttöön vuonna 2001. Valmistumisen jälkeen kauppakeskuksen viereen on noussut uusia asuinkerrostaloja. Vuonna 2018 valmistuneessa laajennuksessa rakennettiin 1 800 neliömetrin suuruiset tilat K-Supermarketille. Kauppakeskuksessa toimi jo aiemmin S-Market sekä muun muassa Alko.

Vuonna 2021 Granissa kävi 1,7 miljoonaa asiakasta, ja kauppakeskuksen myynti ylsi yli 40 miljoonaan euroon.

Published: joulukuu, 2 2022