Noli Studios laajenee pääkaupunkiseudulla – uusi kohde Myyrmäkeen syksyllä 2021

13 lokakuun, 2020

Pohjoismaisen kiinteistösijoitus- ja kehitysyhtiö NREP:n viime vuonna lanseeraama Noli Studios -konsepti on ollut menestys. Myyrmäkeen Vantaalle avataan syksyllä 2021 jo kolmas Noli Studios -kohde, ja tavoitteena on laajentaa yhteisöllisen elämisen konseptia jopa kymmeneen uuteen kohteeseen pääkaupunkiseudulla lähivuosina.

Yhteisöllisen elämisen konsepti Noli Studios on kehitetty palvelemaan nuoria aikuisia, jotka haluavat elämäänsä palveluita ja joustavuutta kohtuulliseen hintaan. Lisäksi konsepti palvelee matkailijoita ja ihmisiä muuttuvissa elämäntilanteissa, kuten expatteja, remontoijia sekä projektityöntekijöitä. Konseptin ensimmäiset kohteet avattiin Helsinkiin Katajanokalle ja Sörnäisiin syksyllä 2019. Seuraava Noli Studios valmistuu Vantaalle Myyrmäkeen syksyllä 2021.

”Uusi konsepti on otettu vastaan lämpimästi asiakkaiden keskuudessa. Se on ollut myös kaupallisesti menestynyt ja olemme pystyneet muuttamaan toiminnan painopistettä onnistuneesti koronan muuttaessa markkinaa. Tavoitteenamme on avata seuraavan viiden vuoden aikana pääkaupunkiseudulle kymmenen uutta kohdetta, ja etsimmekin aktiivisesti uusia Noli Studiosille soveltuvia kiinteistöjä ja tontteja”, sanoo Noli Studiosin kaupallinen johtaja Natalia Schrey.

Myyrmäkeen rakennettavaan kohteeseen tulee 322 studiota. Asiakkaiden käytössä on yli tuhat neliötä yhteistilaa, muun muassa kuntosali, saunaosasto, pyörävarasto sekä tiloja oleskeluun ja työskentelyyn. Noli Studios Myyrmäen on suunnitellut Avarrus Arkkitehdit, ja sisustussuunnittelijana toimii dSign Vertti Kivi & Co. Kohteen rakentamisesta vastaa Lehto Group.

”Kuten muutkin kohteemme, Myyrmäen Noli Studios tarjoaa asiakkaille vaivatonta arkea, joustavuutta ja yhteisöllisyyttä sekä erinomaiset liikenneyhteydet. Myyrmäessä asiakkaat pääsevät nauttimaan myös luonnon läheisyydestä ja monipuolisista liikuntamahdollisuuksista”, kertoo Natalia Schrey.

”Myyrmäki on yksi Vantaan pääkeskuksista, joka on kasvanut ja kehittynyt viime vuosina nopeasti. Noli Studios tukee erinomaisesti Myyrmäen ja urheilupuiston alueen kehitystä tuoden uutta liiketoimintaa ja uusia käyttäjiä nauttimaan alueen laajenevista palveluista”, toteaa Vantaan kaupungin kiinteistöjohtaja Antti Kari.

Noli Studios tarjoaa studioita kattavilla palveluilla matkailijoille ja uudenlaiseen elämiseen. Studioissa voi yöpyä joustavasti päivän, kuukauden tai pidempään. Kaikissa studioissa on keittiö, ja studiot voi valita joko täysin tai kevyesti kalustettuna. Hinnoittelu perustuu majoituksen kestoon: mitä pidempään vieras majoittuu, sitä edullisempi kuukausihinta on. Pidemmän majoituksen hinnat ovat linjassa alueiden vuokratasojen kanssa.

Published: lokakuu, 13 2020