Laajalahden Brediksen ensimmäinen vaihe valmistunut – uudet palvelut jo asukkaiden saatavilla

13 maaliskuun, 2019

Pohjoismaisen kiinteistösijoitusyhtiö NREP:n kehittämän Bredis Laajalahti -liikekeskittymän ensimmäinen vaihe on nyt valmistunut ja lähes kaikki liikkeet ovat avanneet ovensa asiakkaille. Brediksen virallisia avajaisia vietetään lauantaina 16.3.

Bredis on rakentunut Laajalahteen vaiheittain, ja keskittymän ensimmäiset liikkeet, Lidl ja Tokmanni, avautuivat jo marraskuun lopussa. Brediksen ensimmäinen vaihe on nyt täyteen vuokrattu, ja vuokralaisina ovat Tokmannin ja Lidlin lisäksi Power, Stadium Outlet, Plantagen, Jysk ja pääkaupunkiseudun ensimmäinen Leos Leikkimaa. Lisäksi tontilla on Nesteen automaattiasema.

”On hienoa nähdä, että pitkään kehitteillä ollut Bredis on nyt avattu asiakkaille. Olemme erittäin tyytyväisiä, että olemme saaneet hankkeeseen mukaan todella vahvat vuokralaiset ja että ensimmäisten myymälöiden osalta kauppa on lähtenyt hyvin käyntiin”, sanoo NREP:n Joonas Lemström.

Bredis-liikekeskittymä sijaitsee Sinimäentien ja Turveradantien vilkkaassa risteyksessä lähellä Turunväylää. Brediksen päämarkkina-alueella asuu yli 100 000 asukasta, eikä alueella ole toista vastaava kauppapaikkaa. 15 000 neliömetriä kattava liikekeskittymä vastaa näin asukkaiden tarpeisiin tuoden alueelle täysin uutta palvelutarjontaa.

”Ensimmäinen pääkaupunkiseudulle avattava Leos Leikkimaa on osoitus siitä, miten merkittävä markkina Suomi on meille. Olemme hyvin innoissamme tuodessamme uuden leikkimaakonseptimme lapsille ja aikuisille Espooseen”, kertoo Leos Leklandin toimitusjohtaja Joakim Gunler.

Brediksen avajaistapahtumaa vietetään lauantaina 16.3. aamusta alkaen. Ohjelmassa on muun muassa makkaratarjoilua ja lapsille ilmapalloja sekä poniratsastusta. Brediksen liikkeet osallistuvat tapahtumaan avajaistarjouksin.

NREP suunnittelee laajentavansa liikekeskittymää vielä toisella vaiheella, johon on jo solmittu päävuokrasopimus tunnetun vähittäiskaupan ketjun kanssa. Toisen vaiheen on tarkoitus valmistua vuonna 2020.

Lisätietoja:

Jani Nokkanen, osakas ja CIO, NREP, +358 9 674 410
Joonas Lemström, johtaja, NREP, +358 9 674 410

Published: maaliskuu, 13 2019