Juuri avattu Nrep:n kehittämä liikekeskus Lähde laajentaa Rajamäen palvelutarjontaa

16 lokakuun, 2018

Pohjoismaisen kiinteistösijoitusyhtiö Nrep:n kehittämä liikekeskus Lähde avattiin viime torstaina Rajamäellä. Näyttävä 5 000 neliömetrin liikekeskus tuo joukon uusia ravintola- ja päivittäistavarapalveluita Rajamäkeen. Loistavasti onnistunut avajaisviikonloppu oli paikallisesti merkittävä tapahtuma ja keräsi runsaan määrän kävijöitä upouuteen keskukseen.

Nrep:n kehittämän liikekeskuksen tarkoituksena on monipuolistaa kaupallisia pal-veluita Rajamäellä. Uusi liikekeskus on täyteen vuokrattu, ja sen myötä erityisesti alueen ravintola- ja päivittäistavarapalveluiden tarjonta laajenee merkittävästi. Keskuksen päävuokralaisina ovat K-Supermarket sekä S-market, joiden lisäksi keskuksessa toimivat Rajamäen Apteekki, kauneushoitola Pieni Hoitohuone, R-kioski, Instrumentarium, Kotipizza, Hesburger ja Robert’s Coffee.

”Lähde on moderni paikalliskeskus, joka tekee arjen asioinnista helppoa ja mukavaa. Olemme erittäin tyytyväisiä, että olemme saaneet keskukseen mukaan näin vahvat vuokralaiset, jotka sopivat täydellisesti paikalliskeskuksen konseptiin ja tekevät keskuksesta vetovoimaisen”, sanoo Joonas Lemström Nrep:stä.

Liikekeskuksen rakentaminen aloitettiin syksyllä 2017, ja rakentaminen toteutettiin läheisessä yhteistyössä sekä päävuokralaisten että Nurmijärven kunnan kanssa. Viihtyisä liikekeskus tuo Rajamäelle uuden kohtaamispaikan, jonne alueen asukkaat voivat tulla viettämään aikaa perheen ja ystävien kanssa. Liikekeskus houkuttelee asiakkaita palveluiden äärelle myös muilta lähialueilta.

Lisätietoja:

Jani Nokkanen, osakas, Nrep, +358 9 674 410
Joonas Lemström, Nrep, +358 50 327 3493

Published: lokakuu, 16 2018