Bufab Finland Oy vuokraa NREP Logicentersin kiinteistön

27 tammikuun, 2021

Globaali kauppayhtiö Bufab Finland Oy on muuttanut Logicentersin kiinteistöön Keravalla. Bufab Finland Oy vuokraa pitkäaikaisella sopimuksella kiinteistöstä 5 000 neliömetriä logistiikkatilaa ja 750 neliömetriä toimistotilaa.

Bufab Finland Oy, markkinoiden johtava komponenttien tarjoaja globaalille valmistavalle teollisuudelle, on allekirjoittanut pitkäaikaisen vuokrasopimuksen Logicentersin kanssa. Vuokrasopimus kattaa 5 750 neliömetriä logistiikkatilaa modernissa kiinteistössä Keravalla. Kiinteistössä on 5 000 neliömetriä varastotilaa ja loput 750 neliömetriä on suunniteltu yrityksen Suomen pääkonttoriksi.

”Olemme todella tyytyväisiä, että voimme tukea Bufabin jatkuvaa kasvua ja että he ovat valinneet kehittämämme kiinteistön Keravalla. Meillä on jo entuudestaan hyviä yhteisiä kokemuksia, sillä Bufab on ollut vuokralaisemme Vantaalla. On ilahduttavaa päästä jälleen tekemään yhteistyötä heidän kanssaan. Toivotamme heidät lämpimästi tervetulleeksi uuteen logistiikkakiinteistöön”, kertoo Jarkko Äikää, Logicenters Suomen kaupallinen johtaja.

Kerava sijaitsee logistiikkatoiminnoille ihanteellisella ja strategisesti tärkeällä paikalla Helsingin läheisyydessä. Kiinteistön lähellä sijaitseva Savion juna-asema tarjoaa myös erinomaiset työmatkayhteydet Helsinkiin.

”On ollut hienoa päästä muuttamaan uuteen, moderniin kiinteistöömme Keravalla. Arvostamme sen vetovoimaista sijaintia lähellä tärkeitä liikenneyhteyksiä. Haluamme myös kiittää Logicentersiä erinomaisesta yhteistyöstä”, kertoo Juha Kankaanpää, Bufab Finland Oy:n toimitusjohtaja.

Published: tammikuu, 27 2021