Sisjödal

Nykyaikainen koti senioreille

Modernissa Sisjödalin hoivakodissa on yhdistetty joustavat asumisratkaisut huipputeknologiaan ja vastuullisuuteen. Hoivakoti palvelee 90 senioria Etelä-Göteborgissa. Kiinteistö on rakennettu vastaamaan asukkaiden, heidän läheistensä sekä hoivapalvelujen tarjoajan tarpeita.

Hoivakodissa on hyödynnetty nykyaikaista hyvinvointiteknologiaa, joka tarjoaa asukkaille mahdollisuuden itsenäiseen elämään sekä hyvän työympäristön hoivapalveluiden henkilöstölle. Hyvinvointiteknologisia ratkaisuja käytetään monipuolisesti esimerkiksi muunneltavassa valaistuksessa, digitaalisissa opasteissa ja säädettävissä kylpyhuonekalusteissa.

Hyvinvointia edistämässä 

Laadukkaiden hoivakotien kysyntä kasvaa jatkuvasti. Siksi olemme iloisia mahdollisuudesta tehdä yhteistyötä DAWASTA:n kanssa, sillä he jakavat päämäärämme suunnitella asukkaiden terveyttä edistäviä kiinteistöjä. Sisjödalin hoivakoti tarjoaa kodinkaltaisen ympäristön ja edistää yhteisöllisyyttä muun muassa avoimilla yhteisötiloilla ja jokaiseen kerrokseen rakennetuilla parvekkeilla.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että viheralueilla on positiivinen vaikutus senioreiden hyvinvointiin. Siksi Sisjödalin hoivakodin asukkaille on suunniteltu lämmitettyjä ulkotiloja ja useita muita mahdollisuuksia nauttia vaivattomasti valosta, raikkaasta ilmasta ja luonnosta. Hoivakodissa on myös muita monipuolisia palveluja, ja asukkaiden käytettävissä on esimerkiksi kuntosali, kirjasto, kahvila, oleskelualue ja aulapalvelu.

Kiinteistö on rakennettu Miljöbyggnad Silver -sertifikaatin vaatimusten mukaisesti. Tämä tarkoittaa, että kiinteistö on toteutettu hyödyntämällä vastuullisia materiaaleja ja katolle asennettuja aurinkopaneeleja.

YHTEENVETO

  • Projektityyppi: Hoivakoti

  • Sijainti: Sisjödal Etelä-Göteborgissa Ruotsissa

  • Vastuullisuusprofiili: Kiinteistö on rakennettu Miljöbyggnad Silver -sertifikaatin vaatimusten mukaisesti, ja kiinteistössä on hyödynnetty vastuullisia rakennusmateriaaleja sekä katolle asennettuja aurinkopaneeleja

  • Koko: 90 asuntoa

  • Rakennuttaja: DAWASTA

  • Urakoitsija: BRA Bygg

  • Valmistumisaika: 2020