Elisa Tuomi siirtyy johtamaan Nrepin Living-liiketoimintaa

24 toukokuun, 2024

Elisa Tuomi tulee johtamaan Living-toimintoja kaikissa Nrepin toimintamaissa 8.5.2024 alkaen.

Urbaanin elämisen ja kestävän kehityksen ratkaisujen edelläkävijä Nrep on nimittänyt Elisa Tuomen johtamaan yrityksen Living-liiketoimintaa, jatkossa Tuomi on osa Nrepin laajennettua johtoryhmää.

Tuomi on työskennellyt Nrepillä elokuusta 2018 lähtien, ja on tähän mennessä edistänyt menestyksekkäästi sijoituksia ja markkinastrategiaa niin Suomessa, Puolassa kuin muillakin Nrepin markkina-alueilla. Hän on ollut tärkeässä roolissa mahdollistamassa Nrepin kasvua uusille markkinoille Pohjoismaiden ulkopuolelle.

“Nrep Living on yksi Nrepin kivijaloista ja pääsegmenteistä, ja olemme innoissamme saadessamme Elisan johtamaan tätä liiketoimintaa. Hänellä on vahva sijoitustausta ja tuntee markkinat Suomen ulkopuolella. Olen luottavainen, että Elisa tulee edistämään onnistuneesti missiotamme vastata kaupunkien haasteisiin sekä luoda kestäviä ja elinvoimaisia yhteisöjä”, sanoo Nrepin sijoitusjohtaja ja osakas Jani Nokkanen.

Uudessa tehtävässään Tuomi tulee edistämään Living-liiketoiminnan strategisia tavoitteita ja vastaamaan toimialan yli 8 miljardin euron portfoliosta, johon sisältyy kohteita Suomesta, Ruotsista, Norjasta, Tanskasta, Saksasta ja Puolasta.

“Erilaiset markkinat ovat tällä hetkellä hyvin erilaisissa tilanteissa, mutta tavoitteenamme on suoriutua markkinaa paremmin haastavassa tilanteessa kasvattaen samalla portfoliotamme. Haluamme luoda parempia asumisen ratkaisuja, kehittää kaupunkeja kestävämmiksi sekä tehdä laadukasta suunnittelua, ja toivomme, että se myös näkyy”, Tuomi kertoo.

Ennen työtään Nrepillä Tuomi toimi konsulttina Boston Consulting Groupilla (BCG). Hän on valmistunut oikeustieteen maisteriksi Helsingin yliopistosta.